Home / mode / Snygg DIY sommarögonmakeup

Snygg DIY sommarögonmakeup

Snygg DIY sommarögonmakeup

Se bäst ut under sommarsäsongen med några av dessa underbara ögonmakeupidéer skräddarsydda för soliga och ljusa dagar. När du är borta från din arbetsplats, försök med nakenmakeup. En enkel glitterögonskuggsmakeup kan förbättra ditt utseende för det restaurangmötet. Våra arkiverade ögonmakeupstilar finns här ovanför så att du kan prova olika sommarutseende hela säsongen. Oavsett om du vill ha våt sommarögonmakeup eller något djärvare har vi allt för dig. Men läs vidare först för att lära dig grunderna för sommarögonmakeup om du inte är ny på DIY-ögonmakeuputrustningen!

Smarta tips för perfekt sommarögonmakeup

Sommarvärmen och luftfuktigheten kan vara brutala när du sminkar. Innan du tittar på några av de vackraste ögonmakeupstilarna i vårt galleri, kolla in dessa tips för att få fantastiska sommarögonmakeup varje gång du lämnar den här säsongen:

  • Byt från kräm- eller gelfodral och krämfärgad ögonskugga till vattentät mascara och liner, pulverögonskugga och pennaformer för somrig ögonmakeup.
  • När du har applicerat ditt favoritögonmärke, torka på något löst eller pressat neutralt pulver med en stor borste. Det hjälper till att absorbera överflödig olja och svett och hjälper till att hålla smink på plats.
  • Försök att hoppa över mascara eller eyeliner på den nedre fransraden. Om du behöver rada dina nedre fransar, applicera först ett lager concealer.
  • Använd ljusare nyanser som rosa, brons, silver, champagne, brun, etc.
  • Njut av möjligheten att bära mindre smink! Enkel ögonmakeup som blotta ögat eller våt ögonmakeup ser bra ut på sommaren och ger dig inte oljiga ögon.
  • Glöm inte baslacken – concealer, ögonskugggrunder, foundation – om du inte vill att din vackra ögonmakeup ska glida över hela ansiktet.

Hitta minimalistisk sommarögonmakeup, rosglitter sommarmakeup, midsommarbronsögonmakeup, rökig rosa och orange ögonmakeup, isblå och gul rand sommarsmink upp och andra fantastiska sommarögonmakeupidéer för varje humör här!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...