Home / mode / Skönhetstips för semester

Skönhetstips för semester

En semester är en spännande tid för alla. Det finns så många saker du behöver göra för att förbereda dig som att byta pengar, betala ditt saldo, beställa tillräckligt med medicin och många andra saker som du kanske försummar att fokusera på dig själv. Att förbereda din kropp för semestern är viktigt för att du ska få det självförtroende du behöver för att slappna av, njuta av dig själv och göra precis vad du vill göra. Läs vidare för våra bästa semesterskönhetstips för att göra dig redo.

Ögonfrans- och pannfärger

Vissa av oss känner sig obekväma med all smink på, och det är här fransarna och ögonbrynsfärgerna kan komma till nytta. Dessa nyanser erbjuder en semi-permanent effekt och gör verkligen skillnad. De ser inte riktigt så zombie ut. De är praktiska för att gå till frukost innan du har haft en chans att verkligen titta på dig själv i spegeln. Om du bestämmer dig för att ta ett dopp i poolen kan din smink lätt ta slut, men inte detta. Det tar några veckor och det kan se märkbart ut, vilket gör att du känner dig mer mänsklig.

Fötter

De flesta av oss spenderar mycket mer tid på att tänka på våra händer och inte tillräckligt med tid på fötterna. Hård hud och hård hud på fötterna kan se ful ut och känna sig obekväma. Det är viktigt att du återfuktar regelbundet. Vi rekommenderar att du applicerar en speciell fotkräm på fötterna sista natten och sedan tar på dig bomullsstrumpor. Regelbunden användning av en pimpsten eller fotfil är viktigt.

Hårborttagning

Om du är något som jag, avskyr du rakning, vaxning eller använder hårborttagningskräm för att få din kropp att känna sig luddfri. Av denna anledning rekommenderas att experterna klargör problemet. Uppenbarligen är det inte det billigaste alternativet, men din estetiker känner till de bästa produkterna och kommer sannolikt att göra ett mycket bättre jobb också. Om du letar efter en mer permanent lösning kan du överväga att ta bort laser. Detta är särskilt populärt för din bikinilinje eller till och med en brasiliansk finish. Experter som LaserAll hävdar att det lönar sig att klara sig utan den här stubbfria ytan. Sluta oroa dig för att fula hår sticker ut från sidorna på dina bikinibottnar.

Naglar

Tanken på att regelbundet måla naglarna när du är på semester kan vara för mycket besvär. I själva verket rekommenderar vi att du konsulterar en nageltekniker för dina händer och fötter. En gelpolish håller fast vid dina naturliga naglar och ser frisk ut. Medan akrylspikförlängningar kan se naturliga ut nuförtiden, håller de inte nödvändigtvis så länge, och om de går sönder i din frånvaro kan det vara svårare att göra med.

Exfoliera och återfukta

Mjukhet är där den är. Ingen gillar känslan av flagnande, ödla-liknande hud. Var noga med att exfoliera regelbundet före din resa. Använd sedan en lugnande fuktighetskräm för en mjuk, jämn finish.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...