Home / kvinnors outfit / Sköldpaddshalsen och dess förflutna

Sköldpaddshalsen och dess förflutna

Dessa turtleneckens vanliga tider inträffade som en nödvändighet som ett alternativ till ett stilalternativ. Under århundradets vändning har sjömän och däckhänder behövt en klädesartikel som kan skydda nacken från de bittert kyliga vindarna. En halsduk var opraktiskt skadlig och uppvisade potentialen att fästa på däck {hårdvara} eller att klämma fast riggen. Detta föranledde uppfinningen av den första tröjan med polo-hals som var en krageförlängning för halsen. Huvudmaterialen bestod av seriös kamgarnull. Huvudkragen har knappar, som sedan byts ut med dragkedjor. Dragkedjor och knappar har uteslutits gradvis senare med uppfinningen av ett antal hållbara och stretchiga förnödenheter som möjliggjorde en evig tillbehör. Den totala allmänheten började upptäcka och acceptera sköldpaddan som vanligt, och dra nytta av de olika färgerna och designerna

 

40-talet och sköldpaddshalsen

 

Fyrtiotalet märkte tröjahalströjan som antogs av de kvinnliga tittarna, som upptäckte favör med en hel del eleganta förnödenheter som kashmir och siden. 60-talet ledde till ett antal frenetisk nyfikenhet i hela sköldpaddan så snart ett antal av rockmusikerna började sportera dem. Noel Coward, vördad för sitt konstverk och station. Trots allt var han känd som ett strollande påstående, ansedd för sin utarbetadhet, pose, balanserad och trendig.

 

Det visade sig i varje val då klädproducenten önskade lite av pajen. Många tidigare retoriska tendenser kom hit igen till vogue-dragkedja eller ingen blixtlås, med eller inte knappar och dessutom inkludering av vikta slag. Vissa turtlenecks har varit fritt att bli, med grunda eller enorma nedfällbara krage. Enterprise-män började sätta på sig dem under gå bra med jackor och sportaktivitetsrockar, och att de har blivit populära av sådana armaturer som Teddy boy Kennedy och Steve Jobs från Apple.

 

I dagsläget har sköldpaddan visat väckelse, och påminner den nordamerikanska nationen om en period som gett upphov till vågat, nytt dyker upp. Det är lika klokt och trendigt som någonsin, och försvårar en tid med kärleksfulla påminnelser. Det är här att stanna, kärleksfullt inblandat i vårt medvetande.

 

Älska dem eller hata, sköldpaddor är här för att stanna och återfångar hög kvalitet genom hela stilens tendenser. De är relevanta för ett stort antal kläder, mönster och teman. Kloka och trendiga försök, turtlenecks tjänar också den kloka funktionen att hålla nackehuset fräsande och mysigt, och förnekar behovet av en halsduk. De kombinerar effektivt med sportaktiviteter som golf eller arenor som bara vill ha lite värme för evenemanget. Armens turtleneck möjliggör enkel säsongssport, men ändå behåller det traditionella utseendet. Turtleneckens historiska förflutna och nytta är övergående, men ändå uppmärksam.

Sköldpaddan kommer ut ur skalet - New York Tim
Sköldpaddan kommer tillbaka ur skalet.  |  En kontinuerlig Lea
Turtleneck-klänning i sammet |  Et
Tid: 4 oktober 2018 • Idyllwild Town Cri
NIC + ZOE Flash Turtleneck för kvinnor på Amazon Damkläder sto

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...