Home / kvinnors outfit / Sjal krage kofta

Sjal krage kofta

Sjalskrage koftor har varit den viktiga modeutrustningen i många år. Det är ett tygstycke som varje man borde ha i sin vintergarderob. Sjalskrage koftor är mångsidiga och ger olika mönster. V-ringade tröjor och tröjor med crewneck är bra för skiktning men scarf krage kofta är den som sticker ut av alla. Den kan användas som en ersättning för jacka.

 

Att bli och dimension

 

Sjal krage kofta är mångsidig och anpassar sig till kroppsformen därefter. En kofta borde matcha från axel till mage och vidgas knappt över midjan. Att köpa en kofta gör det till en grad att se att koftan täcker din bälte.

 

Färg

 

Välj koftans färg som svar på dina önskemål och som kompletterar din outfit. Det är bäst att besluta om gråfärgad kofta som ett resultat av att grå är opartisk färg, enheter effektivt med nästan alla färger.

 

Modellen råder att ta på sig en kofta

 

Som vi pratat om ovan är scarf krage koftor mångsidiga för din outfit. Du kan eventuellt ta på dig en tjock kofta som en ersättning för en sportrock för att fungera eftersom den ger ett formellt utseende högre än speljackan. Du kan också lägga ett slips till din outfit tillsammans med en kofta för formella evenemang. Det finns dessutom dubbelknäppta koftor. De dubbelnätade koftorna hjälper till att spara dig värme. Vissa män tar på sig kofta under jackan.

 

Tvättförslag

 

Handtvätt är den säkrare tekniken när det gäller koftor. Kemtvätt är ännu säkrare teknik men det är dyrt.

Woolpaca sjal krage kofta för män |  Duluth Trading Compa
Basket Stitch Shawl Collar Cardigan - Brooks Brothe
Sjal-krage kofta - Brooks Brothe
Barefoot Dreams® - COZYCHIC® HERRSJALKRAFT CARDIG
Ribbad tvåfärgad sjal krage cardig

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...