Home / mode / Sista minuten Halloween kostymer

Sista minuten Halloween kostymer

Sista minuten Halloween kostymer

I denna livliga värld verkar månaderna gå mycket snabbare. Halloween-dagen kommer utan att du har förberett dig för det i förväg. Oroa dig inte, eftersom det finns några utmärkta sista minuten Halloween kostymidéer som kan hjälpa dig att rocka dagen. Du kan till och med göra dig redo för festen på några timmar och till och med delta i kostymparaden som kan hållas vid ett möte nära dig.

Prisvärd och enkla sista minuten Halloween kostymer idéer::

 • Regnbåge och moln

  : Du kan gå ihop med ditt barn för att göra det här utseendet. Ge ditt paraply en snötäckt effekt med polyestervadd. Du kan uppnå regnbågseffekten med flerfärgade byggpapper och ett gammalt pappark.

 • Arthur kostym:

  Denna look kommer att göras på nolltid om du har gamla glasögon som ser ut som Harry Potters. Ta på dig en gul tröja, apaöron och cool denim för att återskapa det roliga utseendet.

 • Minnie Mouse outfit:

  Detta är den sötaste dräkten att ha på någon Halloween-fest. Allt du behöver är Minnie Muss öron, en röd kjol och svart filt för att göra dig redo.

 • Guacamole Holy Costume:

  Den här kommer att bli favorit för alla avokadoälskare där ute. Skriv bara ut några avokadoskärningar och lim dem sedan på din gröna t-shirt med varmt lim. Lägg till änglavingarna i kostymen för det sista utseendet.

 • Skelettdräkt:

  För att göra detta måste du klippa ut flera delar av din t-shirt för att återställa illusionen i revbenen. Försök sedan med smink i skelettet så är du klar.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...