Home / mode / Septum Piercing Betydelse Typer Idéer

Septum Piercing Betydelse Typer Idéer

Septum piercing är en upprorisk piercing som alltid ser väldigt trendig ut oavsett vilken typ av stil du föredrar. Eftersom det växer i popularitet är det ett perfekt sätt att uttrycka dig djärvt och lite provocerande. För några år sedan trodde många att endast hardcore bland oss ​​kunde få piercing i näs septum. I dag har emellertid attityden till denna form av ansiktsdekoration förändrats på grund av olika piercingidéer som är på modet.

Att få en nål eller ring genom nässeptum är en vanlig trend bland människor i alla åldrar (tonåringar, unga och äldre vuxna). Om du också funderar på att limma din nässeptum och ha ett snyggt nasalt attribut, bör det vara en bra tid att lära dig alla grunderna i denna procedur och välja den bästa typen av septumpiercing för dig själv.

Vad är septum piercing?

Det är en av de mest smärtfria piercingarna som absolut kan ändra ditt utseende. I själva verket innebär denna typ av ansiktspiercing att du är redo att genomborras i näs septum – precis mellan näsborrarna. Septumhåltagningen är inte obehaglig på grund av huden i slutet av näsan. Detta förhindrar att brosk skadas när nålen trycks genom septum.

Septumhåltagningen får inte förväxlas med en näsa eller tjurfäktning. Du måste inse att att fästa ett nässeptum bara är en typ av näspiercing. Att få en tjurfäktningsarena innebär att man bär ringen 3 till 5 tum i diameter. Så båda termerna är felaktiga och tekniskt felaktiga.

Typer av septum piercing

När du väl har bestämt dig för att spika ner septumet måste du ta reda på vilken typ av piercing som passar dig bäst. Det finns många alternativ för septumpiercing och alla varierar beroende på formen och storleken på huvudpiercingattributet – en ring eller en skivstång. Nedan visas de mest populära typerna av septumpiercing. Testa dem och ta reda på vilken som fungerar bäst för dig.

  • Runda hantlar: Det finns många alternativ för cirkulära skivstänger att välja mellan. Som ett riktigt modeuttalande skiljer de sig åt i ringens diameter, i kulans storlek och färg och naturligtvis i axelfärgen.
  • Fångad pärlring: Denna allmänt använda typ av piercing ger varje kund en snygg och bekväm ring som kan tillverkas i silver, guld och till och med glas. En sådan ring innehåller en liten kula eller skägg med slitsar på vardera sidan för att fylla springan i ringen.
  • Sömlösa ringar: Gångjärnringar eller vanliga ringar är ett enkelt och skarpt val som inte har en boll. Båda varianterna är väldigt enkla att använda.
  • Septum klickare: Olika klickringar används ofta för att fästa septum på plats, men till skillnad från svängbara segmentringar är deras former inte exakt cirkulära. De har vanligtvis ett något märkbart mätområde som inte går igenom själva piercingen och som drar folks uppmärksamhet.
  • Septumhållare: Denna typ av piercingalternativ har en mer fyrkantig form och den här funktionen gör dem till ett kreativt alternativ till alla klassiska ringar.

Både män och kvinnor tycker att denna stil av piercing är trendig och het. Enligt officiell statistik är cirka 19% av kvinnorna och 15% av männen i USA nästäppta. Förresten är näspiercing den näst mest populära typen av piercing bland amerikaner. Som nämnts tidigare är det en av två huvudtyper av näspiercing. När det gäller nässeptumet är män mer benägna att bära cirkulära hantlar och fångna pärlringar. Å andra sidan föredrar kvinnor sömlösa och eleganta stilalternativ.

Hur mycket gör Det kostar?

När du är redo att sticka en nål genom septum bör du veta hur mycket det kommer att kosta. I genomsnitt kan priset på septumpiercing variera från $ 30 till $ 90 (smyckkostnader ingår vanligtvis). Försök att välja den mest kvalificerade piercingbutiken och smycken av hög kvalitet. Innan du går till en sådan butik är det bättre att besöka webbplatsen och läsa kommentarerna från kunderna. För idéer om septumpiercing kan du utforska bloggen.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...