Home / mode / Senaste lockiga frisyrer

Senaste lockiga frisyrer

Senaste lockiga frisyrer

Vem drömmer inte om att ha ett huvud fullt av känsliga lockar? Lockig frisyr var en dröm för många kvinnor, men du bör veta att alla lockiga frisyrer inte är lämpliga för alla typer av ansikten. Du borde veta vilken lockig frisyr som skulle komplettera din unika benstruktur. Här är en sammanställning av de olika frisyrerna och du bör välja den som passar din ansiktsform. Till exempel passar den sidosvepta lockiga stilen eller den lockiga hästsvansen bra med runda ansikten, medan den texturerade pixeln är lämplig för det ovala ansiktet.

Lockiga frisyrer Enligt ansiktsformen

  • Ovalt ansikte:Den lockiga bobben är den perfekta frisyren för ett ovalt ansikte. Krullarna i denna frisyr hjälper till att inrama den ovala formen på ansiktet medan de snygga sidoklämmerna hindrar stilen från att se ut som boxning.
  • Fyrkantigt ansikte: De böljande lockarna är bäst för ett fyrkantigt ansikte eftersom de lösa vågorna i denna frisyr mjukar upp kanterna och egenskaperna hos det fyrkantiga ansiktet, medan lockarna som faller under käken ger ansiktet en längre längd.
  • Hjärtans ansikte: De sidosvepta lockarna ser bäst ut för denna ansiktsform. Krullarna som försiktigt slår i pannan smalnar området och skapar balans. Sidorna på ena sidan minskar kindernas volym så att hjärtets ansikte ser mindre pilformat ut.

Bästa lockiga frisyrer för 2017-2018

  • Pensionerad stil: Den här eleganta, tillbakadragna stilen visar ett vackert hårlås på ryggen och är den mest passande stilen om du vill fästa uppmärksamheten på din eleganta hemklänning.
  • Två tonad lockig stil: Denna tvåfärgade frisyr ger den en kantig look.
  • Curly Bob Style: Denna fashionabla lockiga bob-frisyr är perfekt för ett långsträckt ansikte. Bob med lockar hjälper till att mjuka upp de hårda linjerna i ett långsträckt ansikte. Denna frisyr passar bra till korta festklänningar.
  • Beskuren Bob-stil: Att växa ut den ojämna boben är lätt om du tar de lösa ändarna och krullar upp dem för en slående triangeleffekt.
  • Blåst stil: Denna bedårande, utdragna stil ger håret voluminöst hår. Uttryck pizzazz genom att bära denna frisyr med din eleganta tröja klänning.

Ser ut som en trollkvinna i rätt lockig frisyr i kombination med rätt kläder och accessoarer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...