Home / heminredning / Sears Gardiner För Vardagsrum

Sears Gardiner För Vardagsrum

Sears gardiner för vardagsrummet är en viktig ingrediens i ett väldesignat utrymme, men bara om de matchar den ”smakprofil” du vill utveckla. Det rätta pryder ett rum med struktur, snygg balans, sval luftighet eller varm fullhet, beroende på din känslomässiga stil. Tyg, färg, mönster och stil är de viktigaste faktorerna för att välja den bästa utställningen för alla utrymmen.

Färg

Om du vill ha dina gardiner till vardagsrummet är färgen absolut nödvändig. Varmt rött, orange eller rosa tyg verkar svalt neutralt, som grå eller rökiga vita väggar – eller vice versa – medan kallt blått eller grönt skapar en tydlig kontrast till varmbrun eller brun med röda undertoner. Om du föredrar att dina gardiner ska passa in eller ”försvinna” i väggarna precis som ett texturelement, använd dem i en färg som efterliknar de omgivande målade eller tapeterade ytorna. Vita och krämfärgade gardiner ser luftiga, lantliga eller stugaliknande ut, medan metalliska och ljusa toner – silver, brons, guld, limegrön, chockrosa, elektrisk blå – läses som modern och pastellrosa och gröna som shabby-chic kant .

material

Tyger är nödvändiga under ett rum som ett texturelement. Strukturer, från grov duk till slät siden till nubby tweed, förhindrar att ett rum faller ner eller blir tråkigt. Dina Sears-gardiner spelar också en viktig roll för att skapa en dekorationsstil. Till exempel är sammet och siden rik och passar ett traditionellt eller klassiskt utrymme, medan spets, bomull och linne läses som lantligt avslappnat. Jordnära hampa eller säckväv skapar nervositet som passar en hipstermiljö. Du kan dock använda sådana material som en oväntad faktor för att krydda en tidigare teknik eller ett avskalat utrymme.

Gilla detta också med kombinationen av slätt och mönster.  Sears.
Stora sears gardiner för vardagsrum som kommer att imponera på dig  Panel.
JCPenney |  Gardiner vardagsrum, Eleganta draperier, Vardagsrum draperier
wholeHome® / MD & # 39;  ren vy & # 39;  Rullskydd med.
Sears |  Rumsljus dekor, Grommet paneler, Baby rum curtai

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...