Home / mode / Sällsynta navelpiercing

Sällsynta navelpiercing

Sällsynta navelpiercing

Navelsträngning har blivit ett raseri bland ungdomarna. Det används nu för att göra ett djärvt modeuttalande och därför väljer många unga tjejer det. Eftersom navelpiercing har en sensuell konnotation, föredras det av många unga kvinnor. Överraskande nog väljer inte bara kvinnor utan även unga män denna piercing för att markera sina ”tvättbrädsmagar”. Här är en underbar samling av navelpiercingidéer som du gärna skulle vilja prova. Välj den som inspirerar dig och får dig att göra det.

Vad är innebörden av navelsträngning?

Navel- eller navelpiercing symboliserar mod, styrka och fertilitet. Amerikanska män och kvinnor älskar att flagga med sina navelpiercing, och detta har blivit ett starkt modeuttalande här. Piercingarna görs genom toppen av naveln och en böjd skivstång placeras genom naveln. Många fashionistas har tagit denna konst till en helt ny nivå genom att lägga fantastiska ädelstenar och juveler till sina piercingar.

Typer av navelsträngning

  • Innie Piercing: Det är den mest populära typen av navelsträngning och utförs direkt över en navelplugg. Denna piercing ser bra ut på en välformad mage. För en mer fantastisk effekt, kombinera den med tragus piercing.
  • Outie Piercing: Detta är en komplicerad form av piercing som görs till vänster om buken. Trots komplexiteten väljs det av många kvinnor, eftersom det gör att bäraren ser snygg ut. Det är bättre att undvika denna typ av piercing eftersom det kan orsaka smärta, svullnad, infektion och ärrbildning.
  • Standard piercing: Det är ett bekvämt, enkelt och modernt sätt att tränga i navel jämfört med olika andra typer. I vissa fall orsakar det svullnad och infektion. Med rätt försiktighetsåtgärder kan du undvika biverkningarna.

Dra nytta av dessa innovativa navelpiercingidéer för att se fantastiska och trendiga ut. Besök galleriet och bli inspirerad av navelpiercingidéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...