Home / kvinnors outfit / Sadelskor

Sadelskor

Sadelskor är skor med låga klackar. Deras främsta kännetecken är tån som fortsätter att vara slät och en dekorativ sadelformad panel som syns på mitten av tårna. De tillverkas vanligtvis av läderbaserade och är ofta ute i vit färg med svart sadel eller brun med svart sadel. De bärs av alla kvinnor och män.

 

Någon sådan sko har kommit långt sedan 1900-talet efter att de först lanserades. De fortsätter att vara klassiska ikoner i form av mode och det är bara korrekt att vi tittar på deras utveckling över tiden.

 

1900-talet

 

Det primära skor som skulle lanseras hade varit vit i färg med svart sadel. Dessutom innehöll de fyrkantiga tår. Även om de ursprungligen hade utformats för manliga golfare, älskade damer dem också.

 

1930-talet

 

Byggandet av en av dessa skor modifierades under 1930-talet till följd av melankoli. Sålarna hade framöver tillverkats av Crepe-gummi som en ersättning för standardgummi. 1930-talets mönster innehöll vita sömmar och snören.

 

1940-talet

 

1940-talet var intervallet för sadelskor. De hade designats i bruna och krämfärger och män bar dem med företagskläder och tjejer med eftermiddagskläder.

 

1950-talet

 

Det är intervallet när en av dessa skor växte ut i ett antal helt olika färger tillsammans med svart, karmosinrött och oerfaren. Tonåringar kom hit för att vilja ha en av dessa skor över alla andra slag, en sak som främjade bruttoförsäljningen enormt.

Polo Ralph Lauren Rhett sadelskor & recensioner för män - Alla män.
Sadelskor: Svart & vit sadel Oxford Sho
AEON Dam läder Oxfords spetsiga sadelskor |  Et
Amazon.com |  Eastland Women's Sadie Oxford |  Oxfor
sadel sho

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...