Home / mode / Rymdtatueringar

Rymdtatueringar

Rymdtatueringar

Nästan alla våra yngre versioner har drömt om att bli astronaut och utforska rymden någon gång. Vi har alla stirrat på himlen i oändliga timmar och fortsätter att göra det, föreställt oss de blinkande stjärnorna och för alltid nyfiken på vad som ligger bakom molnen och månen.

För dem som gillar rymden, utsidan Rymdtatueringar skulle ge dig en känsla av yttre dimensioner nästan direkt. Från konstellationer till galaxer och från jordens atmosfär till universum, följande klassiker Utrymme tillbaka tatuering mönster är en ode till din barndomsfantasi angående galaxer.

Otrolig Rymdtatueringar för att få den strålande glödet från planeter och stjärnor till din hud

Rymdtatueringar är häftiga med den igenkännliga mönstrade bilden av otaliga färger som rusar runt och kolliderar med det starkt tonade solsystemet i födelsen. Du kan välja snyggt Rymdtatuering ärmar svart och vitt Representation av rummet i 3D-look.

Välj den bästa artisten för den perfekta linjeteckningen, färgfyllningar och konturer. Om du vill ha en Rymdtatueringar underarmDu kan välja mellan olika nyanser och blått bläck för att kurera solsystemet och gatumönstret mot negativt utrymme. Lägg till en svart etsning av verktygspinnarna och trädet så att de sticker ut.

Äventyrliga rymdtatuering som är ett måste

  • Välj en liten galaxbit om du letar efter Rymdtatueringar för små områden. Välj mörkgröna 3D-planeter som flyter med livfulla färgeffekter och blinkande stjärnor. Använd en mörkblå färg i bakgrunden så att stjärnsystemet och det röda hålet skapar en fin kontrast.
  • Välj en överarms tatuering eftersom den är otroligt magisk. Använd 3D-höjdpunkterna för att fokusera den kraft som kommer från planeten ovan. Denna tatuering har asteroidbälten, flammor och kraft och den planetariska ringen.

Dessa magiska Rymdtatueringar är lika realistiska som sevärdheterna från teleskopet. Välj en handfull sådana favoritbitar av bläck från galleriet nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...