Home / heminredning / Rustik drottning sovrumsuppsättningar stil

Rustik drottning sovrumsuppsättningar stil

Rustik drottning sovrumssatser – Dekorationer i medelhavsstil kommer från Spanien, Italien, Frankrike och Grekland. För att dekorera ditt sovrum i rustik stil behöver du en rustik säng för att vara centrum för sovrummet. En rustik säng gjord av mörkt, hisnande trä eller svart smidesjärn sätter den gamla temastilen för sovrummet. Se din säng i vit eller klar jord som brunt, guld, brons, terrakotta eller salvia grön. Bekräfta denna palett av livfulla scheman med blått eller färgerna i rödbrun.

Oavsett om du väljer de raka linjerna i en träpanelsäng eller en traditionell himmelssäng, borde träet vara moderna rustika sovrumsmöbler med en mörk, nödställda yta. Huvudgavlar och stigbygel i medelhavsstil är långa och skapar en dramatisk kontaktpunkt för sovrummet. Vissa sängar i medelhavsstil har handskurna detaljer och metall accenter som ger dem ett gammalt europeiskt utseende. Delikata, lackerade möbler äger inte rum i ett sovrum med indianerstil.

Välj möbler som ser ut som sovrumsmöbler på landet, t.ex. B. ett stort ljust trägavel. En enkel byrå och nattduksbord fungerar bättre. Om du inte vill lämna dina trämöbler i sin naturliga träfärg, bör du måla och tortera för att göra det mer rustikt. Välj tillbehör till ditt rum som kommer att ta hem det sydvästra indianska temat.

Trinell 5-st.  Drottning Sovrum Set - Replikerad ekkorn tar.
Derekson 4-delad sovrumsuppsättning Rustik trä |  Av Ashley på ASY.
Rustik drottning roterande förvaringsrumsuppsättning 5st SUVCL5032 A-America.
203261Q 5 st Laughton-samling rustik lantlig stil kakaobrunt.
Cool Rustik X-Style Panel Sovrum Set (Amber) Vaughan Bassett.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...