Home / heminredning / Runda matsalsbordssatser

Runda matsalsbordssatser

Familjen Runda matbordssatser är en central del av många familjer, en plats där minnen skapas och där många har ätit. Gör tid för familjen ännu mer värdefull genom att utforma familjens matbord själv. Det kan vara mycket billigare att köpa ett matbord, speciellt om du funderar på handgjorda alternativ. Du kan variera måtten beroende på rummet och familjens storlek.

manuell

Sand ner alla matbordskomponenterna: två sidokjolar gjorda av en och fyra trä på 66 tum. Använd slipmaskin eller sandpapper och slipblock. Gör förkläden i en rektangulär ram. Runt matbord i hörnen med en tejpklämma för att hålla formen. Skruva ihop med en 5 cm lång träskruv och ta bort remklämman. Sätt i de fem stödbrädorna mellan sidokjolarna, jämnt fördelade längs längden och spola med rampramens undersida. Fäst dem med två 2-tums träskruvar i vardera änden på samma sätt som den säkrade panelramen.

Pärllim längs kanterna på bordsskivorna och montera dem sida vid sida för att bilda en enda rund matbordskiva 36 x 70 tum. Använd tejpklämmor för att klämma fast plankorna medan limet torkar. Vrid bordet till höger. Applicera lim på rampens ram och stöd. Centrera förklädesramen över bordsskivan med fästena som rör bordsskivan. Förborr två infällda pilothål genom stödbrädorna i varje bord på bordet. sex hål per stödplanka. Fäst bordsskivan på ramen genom att skruva i en 08/05 tums träskruv.

23 bästa runda matbord - Matbord Se
Oyster Bay Calerton utdragbar rund matsats från.
Alfred Round Dining Room Set w / Light Grey Chairs by Furniture of.
Brooks Round Pedestal Dining Table |  Keramik Ba

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...