Home / kvinnors outfit / Rosa höga klackar

Rosa höga klackar

Jag är av min natur en liten damer och personligen känner jag inte riktigt någon skam eller mycket mindre säker på någon metod. Naturen gjorde mig väl förpackad så jag är tacksam mot Gud för att han välsignade mig med en kort topp. En av många största fördelar som jag tycker om att vara liten är faktiskt klackar som en högre tjej inte kan. Jag är faktiskt angelägen om överdrivna klackar sedan min barndom och jag handlar med överdriven häl oavsett om jag vill ha dem eller inte.

 

Inspiration av rosa klackar

 

Min vurm för toppklackar slutar sällan. Och denna vurm fick mig att köpa rosa överdrivna klackar till min födelsedag. Verkligen inspirationen var från mina favoritkändisers skor på Oscars hålls sista månaden. Den rosa färgen var så sensationell att jag omedelbart bestämde det rosa överdrivna klackar kommer positivt att komplettera mitt födelsedagsutseende.

 

Klass med överdrivna klackar

 

Det är ett känt bevisat faktum att klackarna gör din promenad elegant och utmärkt och om du vill lägga till sensualitet i din promenad är överklackar bra för den delen. Pumpar och platt fot tvärtom är dock tätt men saknar detta attribut. Dessutom kan överdrivna klackar bäras med vilken kostym som helst. Pennkjolar, jeans, minikjol, midis, maxis går bra med klackar. När du handlar klackar måste tröst vara det viktigaste. Vissa klackar är dock mycket frestande men hej saknar tröst och gör en promenad utomordentligt ansträngande vilket leder till fotsår. Kompromiss inte med höga klackar eftersom tårna är tillräckligt värdefulla för att du ska kunna ta hand om dig.

Rosa rund tå stilett strass mode högklackade skor.
Damskor $ 29 på |  Timberlands kvinnor, rosa högklackade skor, klänning.
Rosa Round Toe Stiletto Rhinestone Bow Mode Högklackade skor.
Pin på Stuff to B
Pink Cross Strap Crystal Drop Platform High Heels ($ 61) ❤ gillade.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...