Home / heminredning / Romantisk matsalbelysning Ikea

Romantisk matsalbelysning Ikea

Matbelysning Ikea – Vilket ljus passar perfekt för matsalen? En romantisk middag med levande ljus under halogenlampor? Glöm det! I matsalen ska ljuset inte vara för mörkt, men inte för starkt. När allt kommer omkring vill du kunna se vad som finns på din tallrik utan att känna att du är i rampljuset. Att hitta den perfekta balansen är därför utmaningen. Du är i god form ändå med varmt vitt ljus!

Tumregeln för matsalen: skapa den perfekta atmosfären med tre olika ljuskällor, bestående av huvud, accent och stämningsbelysning. Kombinera alltid matsalslampor med andra ljuskällor i samma rum, t.ex. B. med en vägg- eller golvlampa. På det här sättet drar du verkligen nytta av balanserat omgivande ljus i matsalen.

Det är också fantastiskt när lamporna ovanför bordet har en dimmer. Så du kan själv bestämma ljusets intensitet – dimma ljuset efter en utsökt middag och dina gäster kommer fortfarande att få ett extra glas vin! Vilka lampor är bäst ovanför matbordet? Vi rekommenderar hängande lampor! Varför? Hängande lampor skapar en mysig atmosfär vid bordet och det är precis vad du vill uppnå.

Romantiskt matbord med dimbar taklampa.  |  Dimbar.
Mini-hängande ljuskrona gjord av IKEA-lampor |  Ikea lampa, matsal.
Brown Eyed Bride to Be: The Big Reveal!  |  Matsal ljus.
IKEA Living with Light - Romantisk middag |  Motion design animation.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...