Home / mode / Roliga par Halloween kostymer

Roliga par Halloween kostymer

Roliga par Halloween kostymer

Strax före Halloween har alla lust att se helt obehagliga ut. Att välja en exceptionellt bra pardräkt för Halloween är verkligen kul. Förberedelserna för Halloween måste dock vara bra. Gissa vad? Vi letade efter olika sociala medieprofiler och lyckades komma med en fantastisk samling Halloween-kostymer för par att välja mellan.

Lätt att sporta par Halloween-dräkter

  • Är du den perfekta fångsten? Vad sägs om att bevisa det med kostymer? Mannen kan klä sig i en regnrock och para ihop den med ett ljust par stövlar och en leksaksfiske, medan flickan kan sätta på sig orange guldfiskkläder och para ihop dem med skimrande leggings.
  • Matälskare? Varför inte ge Halloween-dräkten en utsökt twist och klä dig som jordnötter och gelé för en förändring? Jelly- och jordnötsdräkter finns i onlinebutiker. Utrusta med ett halsband av cool gelé och jordnötssmör.
  • Du kan till och med välja några bra idéer från våra Halloween-kostymer.

Söta och kreativa par Halloween-kostymidéer

Älskade pooh? Lita på oss, det finns ingenting som att klä sig ut som honom och uppvakta hjärtan. Uppmuntra din man att ta på sig sina avslappnade blå Bermudashorts och en gul t-shirt och svarta skor som liknar Christopher Robin, medan du klär dig i en vertikalt formad midiklänning och bär Poohs ikoniska röda crop top över den för att se ut som Pooh. Detta ser särskilt bra ut om du har ”babybump” eftersom den utbuktande magen skulle likna poohs.

Skapa alla ikoniska animerade utseende och andra sådana fantastiska TV-karaktärer med enkla kläder och utan att bryta bank. Du kan hitta fler fantastiska Halloween-dräkter för par och matchande Halloween-dräkter för vänner i galleriet nedan. Kombinera den med läskig Halloween-smink och gör ditt utseende komplett.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...