Home / mode / Roliga Disney Halloween kostymer

Roliga Disney Halloween kostymer

 

Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från nagelkonst till smink och från skor till kostym. Denna Halloween drar vi vanliga dräkter och ersätter dem med de roliga och bedårande Disney Halloween-dräkterna som är så vansinnigt söta. Halloween-dräkter med Disney-tema för vuxna är alla ilska i dessa dagar. De har satt ett nytt riktmärke för vuxna som inte vill se läskiga ut och föredrar att se söta ut.

För att se extra ut under en Halloween-kostym kan du enkelt klä upp en av de lätt tillgängliga Disney-karaktärerna. Vi älskar de söta Disney-karaktärerna som gjorde vår barndom ljus. För Halloween kan du klä dig så knäppt som möjligt och stå upp med överflöd. Ha kul med att skämta i din favoritdisney-kostym och lämna ett leende.

Disney Halloween kostymer idéer som skulle roa dig

  • Olaf är vår absoluta favorit. Så få klänningar som Olaf och uppmärksamma dig själv. Bär en vit helärmad t-shirt med svarta tights och Vans-sneakers. Använd den lilla söta Olaf-mössan för att göra utseendet komplett.
  • Vill du klä dig som Lilo och Stitch? Släpp sedan in i en söt rosa klänning och klistra in några kronblad ritade i vitt på den. Med en söt liten Lilo i handen kan du få fram det söta utseendet.
  • Jelly Belly kostym är väldigt lätt att göra. Allt du behöver göra är att klippa en klar plast för att matcha din kroppsform och skjuta in den. Sätt in ett par små ballonger och skratta.

Hur skapar du den sista minuten Wonder Woman-looken?

Undringskvinnan gjorde oss alla mållösa med sin otroliga kraft och accepterade rättvisa. Vi vet hur desperat du är, eller hur man klär samma för dagen. Bär en avslappnad Wonder Woman-t-shirt med en blå tutukjol. Gör några små DIY-guldstjärnor och fäst dem på din klänning. Med en medellång röd strumpa, lite smink och en guldkrona och armband kan du släppa lös några superkvinnor.

Disney Halloween-dräkter är mycket mer bedårande än de läskiga Halloween-dräkterna. De är perfekta för de som är små barn utan att det är. Du kan se många sådana utseende och idéer. Glad Halloween i förväg!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Söta kalla regniga dagskläder

Vi väntar alla på vinterregnet, med tanke på romantiken och de många ...