Home / mode / Rocking Party Nail Art Idéer

Rocking Party Nail Art Idéer

Rocking Party Nail Art Idéer

Stora party nagelkonstidéer är ett måste om du vill klä dig från topp till tå för en sommarfest, Halloween-fest, strandfest, prom-natt eller bröllopsmottagning. Vi erbjuder dig de hetaste festnagelkonstdesignerna med festnaglar i retrostil. Välj de galnaste designen och om det inte är din sak finns det också snygga och eleganta mönster i massor! Det coola med DIY nagelkonst för en fest är att den är temabaserad. Du kan bli ultrakreativ och testa dina konstnärliga färdigheter för snabb tillfredsställelse. Och för fester utan tema är du drottningen och kan välja den hippaste nagelkonst som du vill göra sportig!

De senaste party nail art idéerna från modevärlden

Glitter Nail Art, Stripes Party Nail Art, Party Nail Art med Fimo Clay är bara några exempel på de stilar som trender nuförtiden. Mönstrade och rutiga nagelkonstdesigner är alla ilska.

Du kan också kolla in:

För en festplats är guldglitter aldrig för mycket. Du kan tona ner ”glansen” med solida, djärva nyanser som rödbrun, korall och de djupare bluesna. I vårt galleri hittar du party nail art-idéer som matt nail art, gel nail art för fester, 3D party nail art idéer och andra variationer.

Söta sommarfest nagelkonstdesigner

Vem sa att partiupplopp alltid måste vara ångande eller elegant? Du kan vara helt söt och bedårande och rocka det! För födelsedagsfester eller avslappnade sammankomster är ballongspikkonst, vinglaspartikelflaska och körsbärspegelkonst etc. några av de roliga mönster du kan göra.

Kom ombord på festen med dessa fantastiska party nail art-idéer som du vill upptäcka!

Att vara på modet innebär att experimentera och vara kreativ. Du hittar många fler stilar och modetrender på vår Pinterest. Följ oss på Twitter. Vi skulle älska att höra från dig. Leva länge! Lev vackert! Vi fortsätter att ge dig otroliga modeidéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...