Home / mode / Regniga dagskläder

Regniga dagskläder

Regniga dagskläder

De Kläder för regnig dag Att vi samlade efter timmar av forskning är värt att upprepa. Varför pout över grå himmel och mörka moln när du fortfarande kan välja att hålla dig snygg och snygg när du drar till skolan eller college?

Och när du går på trottoaren med monsunerna behöver du inte kompromissa med din stil. Med dessa kläder för en skola som är bekväm och torr kan du välja att helt enkelt vara underbar även i vått väder.

Stylist’s Pick on Rainy Day-kläder som kombinerar komfort med stil

Vad kan vara trevligare än att trotsa monsunerna med stil än att vrida den traditionella gula regnrockn asymmetriskt? För de bästa Regnig dagdräkt För college flickor kan du para i en rutig vinyl trenchcoat med vida jeans och flats.

Om du älskar klackar och vill ha dem även under regnperioden, överväga något tjockt och lågt för att hålla dig torr. Du kan välja antracit svarta konstläderbyxor och komplettera dem med en angränsande sko för de bästa monsunerna Outfit för skolan.

Kombinera en regnig basker med en elegant mönstrad päls för en elegant och enkel känsla. För vissa söta regniga kläder utan stövlar, Välj en beskuren jacka och ta ett regnigt dagsmode till en helt annan nivå. Kombinera dem med ett par stiletter.

Klassisk Kläder för regnig dag det hjälper dig att döda

  • Att arbeta med neutrala färger behöver inte vara tråkigt. Du kan blanda varma bruna och blågråa för att uppgradera din bas Regnig dagdräkt för college pojkardu kan lägga den med en pufferjacka för extra komfort.
  • Att liva upp din mattgrå Outfit för skolanGå för en vanlig bit i en ljus metallic som en silverfolieförskjutning för att lägga till lite lekfullhet.
  • Gå efter en trenchcoat med poppar i färg och en touch av unikhet för din mörkblå regnrock. Glöm inte dina snygga solglasögon.

Detta inspirerande Kläder för regnig dag avvika från de vanliga och grundläggande kläderna för monsunerna och är verkligen en njutning för ögonen. Bläddra ner för ett dussin fler idéer regnig dag kläder för skola, college och arbete.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...