Home / mode / Ravishing slida klänningar

Ravishing slida klänningar

Ravishing slida klänningar

Skiftklänningar är designade och syda för att smickra varje tum av din hårt förvärvade kurva och pryda din kroppstyp. Slidklänningen från antiken är inte ny. De är designade på många sätt och pryds av alla stilikoner. Till skillnad från andra balklänningar eller cocktailklänningar faller skiftklänningarna runt underlåren och knäna. Mer än så växte dessa klänningar i popularitet efter att ha använts av First Lady Michelle Obama, hertiginnan av Cambridge och Jackie Kennedy. Upptäck alla snygga klädstilar här. Några av de mest populära och omtalade klädmärkena för mantlar är Ralph Lauren, Marc Jacobs och Prada.

Felsäkra modetips för att bära en skiftklänning

  • Behandla skiftklänningen som en bas och sedan kan du arbeta med en mängd olika utseende över den. Dessa klänningar är perfekta för arbetskläder.
  • När det gäller att dekorera en vanlig, vanlig skiftklänning, måste du rulla med en bra uppsättning modeaccessoarer. Kombinera avslappnade skiftklänningar med en feminin toffel med öppna tår, en sidenhalsduk och en elegant läderväska.

Hur utformar du din skiftklänning för en bländande festkväll?

För att förvandla din enkla och avslappnade skiftklänning till en bländande festartikel behöver du bara para ihop den med en enda juvel som ett armband eller nackstycke. Komplettera utseendet med en kompakt koppling och strappy stilett.

Ta en skiftklänning och släpp några käkar enligt din stil. Du kan hitta fler idéer om skiftklänningen i galleriet nedan.

Att vara på modet innebär att experimentera och vara kreativ. Du hittar många fler stilar och modetrender på vår Pinterest. Följ oss på Twitter. Vi skulle älska att höra från dig. Leva länge! Lev vackert! Vi fortsätter att ge dig otroliga modeidéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...