Home / mode / Ravishing Gel Nail Art Designs

Ravishing Gel Nail Art Designs

Gel nagelkonst är den senaste trenden i DIY nagelkonststilar. Gel naglar är bra alternativ till falska naglar. Nagelkonstnärer föredrar gelnaglar på grund av kreativiteten de kan visa i processen. Det bästa med gelnaglar är deras glans och skönhet. Kom ihåg att när du applicerar gelnaglar som baslack kan dina riktiga naglar få styrka. Huvudskillnaden mellan akryl- och gelnaglar är användningen av olika element i härdningsprocessen. Medan akrylnaglar kräver användning av en kombination av polymer och monomer, kräver gelnaglar UV-ljus för deras härdningsprocess.

Hur får man gelnaglar innan man testar gel nagelkonst?

Även om du är nybörjare på alla DIY-gelnaglar och gelnagelkonst finns det ett snabbt sätt att lära sig att få otroligt vackert dekorerade naglar. Vår gel nagelsamling kan ge dig massor av idéer och naturligtvis massor av inspiration för din nästa nagelmanikyr! Så hur får man gelnaglar utan att besöka salongen?

Här är hur!

  • Rengör dina naglar för att avlägsna naturlig glans, flisat polermedel etc. för att förhindra att gelén flagnar och håller den väl.
  • Applicera ett tunt lager gel smidigt, börja på nagelbandet. Du behöver inte sätta för mycket på borsten
  • Härd gelskiktet under en UV-lampa i 3 minuter.
  • Upprepa beläggningen av dina naglar med lager av gel enligt anvisningarna. Vissa produkter kräver 2-3 lager, andra mindre.

Det fantastiska utbudet av DIY gel nagelkonst

Mönstrad gel nail art, virvlande blommor, gel nail art, glittrande fransk gel nagel manikyr, mönster och tryck, gel nail art design, retro punk gel nail art, snygg och sexig gel nail art med enkla linjer och glitter, etc är bara ett exempel av de olika utseendena du kan uppnå med DIY gel nagelkonstidéer. Om du tar hand om din gel nagelkonst kan du prata med dessa skönheter i minst 2-4 veckor. Färger och mönster ser ljusare ut i gel nagelkonst, och ingen annan nagelkonst kan reflektera ljus såväl som gel naglar.

Kolla in det här utrymmet för att fylla dig med konstnärlig inspiration. Välj den glansigaste och smidigaste gelnagelkonsten när du klär dig för att se ut som bäst!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...