Home / heminredning / Queen Canopy sovrumsset

Queen Canopy sovrumsset

Queen Canopy sovrumsset – En himmelssäng är en vacker och elegant möbel och har också den praktiska fördelen att blockera extra ljus på morgonen. Medan de har en lång historia och det finns en traditionell stil. En himmelssäng kan göras i olika stilar, så länge som grundkonceptet uppfylls. En säng med en gardin över. Den mest autentiska stilen är en av de mest intrikata, men den kan se vacker ut. De flesta himmelssängar har en ram som kan tillverkas av trä- eller plaststavar eller fyra gardinstänger som hänger från sängens tak.

Ramarna är vanligtvis fästa i sängens fyra hörn och håller ramen ca 6 1/2 fot över golvet. Om du vill använda gardinstängerna istället, gör dem 6 tum längre än sängen på alla sidor. Med ramen på plats kan du använda en kedja för att simulera gardinen som faller på sängen och göra nödvändiga justeringar. När ramen är på plats är allt du behöver göra att ansluta ditt favorittyg som gardinen. Du kan fästa kardborreband på gardinerna för att hålla dem stängda.

Vissa av rummen kanske inte anpassas till en hel himmelssäng på grund av ett sluttande tak. I det här fallet är ett elegant alternativ att göra en enda gardintält. Fäst en gardinstång ovanför sängens huvud vid taknivån. Och placera en annan på taknivå, men cirka två meter från sängens fot. Du kan åter hänga rep för att se hur gardinen faller och mäta gardinen. Helst handlar det om sängens bredd men några meter längre.

Sovrumsuppsättning för kappa i körsbärsträddrottning.  Skön.  |  Canopy sovrum.
20 queen size-sängar med baldakin |  Hemdesign Lov
20 queen size-sängar med baldakin |  Hemdesign Lov
Excursions Exotic 4-pc Bamboo Queen Canopy Bedroom Set w / Brushed.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...