Home / mode / Purple Makeup Idéer

Purple Makeup Idéer

Purple Makeup Idéer

Lila är officiellt en av årets mest märkbara färger. Och lyckligtvis är lila en av de vackraste färgerna du kan flagga i ditt ansikte. Med det sagt, om du är van att bära neutrala sminkfärger, kanske du funderar på hur man introducerar lila i din skönhetsregim utan att gå in i clownområdet. Här delar vi vår favorit lila sminkidéer för att du ska vända en snygg nyans till dig själv.

Perfekterar den lila eyeliner och ögonskugga

Om du letar efter sätt att förenkla det lila ögonskuggans utseendet på mörk hud, försök att använda ditt favoritmärke av lila eyeliner för den lilla färgen innan du går vidare till din lila och guld smink ser ut och lila läppstift. Undvik att blanda lila med andra nyanser så att din ögonmakeup inte ser för amatör ut. När vi pratar om det lila ögonskugga för gröna ögonDe är en perfekt matchning. Du kan dock bära lila ögonskugga för bruna ögon eller andra färgögon för den delen. För kvinnor med bruna ögon kan du välja mellan varmare lila nyanser. Om du har blå ögon, gå till svalare nyanser av lila.

Lila sminkidéer för läppstiftälskare

Att bära lila läppstift är kanske den största uttalande skaparen. Nyckeln till att se djärv och vacker ut är dock att hitta den perfekta nyansen av lila läppstift som passar din hudton.

  • Gå efter något vanligt och kallt lavendel om du har en skön hy.
  • För dem med medium hudton, prova plommon eller varmare lila.
  • Om du är en person med mörk hud kan du välja en mörkare nyans av materia.

Oavsett vilket läppstift du väljer, kom alltid ihåg att dina läppar måste skalas av. Glöm inte att applicera en grundfärg innan du applicerar läppstiftet för en silkeslen duk och förlänger din läppstifts livslängd.

Oavsett vilken hudton du är välsignad med, dessa lila sminkidéer ser fantastiska ut. Fortsätt leta efter tips, idéer och inspiration lila och rosa smink ser ut och mer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...