Home / mode / Prom Makeup Idéer

Prom Makeup Idéer

Prom Makeup Idéer

Promevenemanget är nästan här och du har inte bestämt dig för din outfit och vilken smink? Kolla in vår nya översikt av Prom Makeup Idéer här. Det är ett speciellt evenemang för amerikanska tonåringar. För den halvformala strandpromenaden samlas eleverna och arbetar hårt för att göra sitt bästa. Kolla in vårt galleri med bilder och självstudier för att ta reda på vilken smink du ska ha på dig med en lila, svart, blå, ljusrosa eller röd klänning och hur du ska gå tillväga. De underbara sminkidéerna för promenaden är inte bara vackra utan också ganska enkla att genomföra.

Fantastiska smink idéer baserade på klänningen

  • Lång röd klänning med kattögonmakeup: Fyll i din långa satinröda klänning med ett halsband med halsband, guldörhängen och dramatisk ögonmakeup. Täck över ögonlocken med taupe ögonskugga och avsluta med en svart eyeliner genom att rita remsan av kattögon. Komplettera din ansiktsmakeup med en streck rosa rodnad och bärfläck. Fler idéer för balklänningar
  • Klipp ut svart klänning med rökiga ögon: Spela upp din svarta klänning genom att para ihop den med smink för rökiga ögon och neutrala läppar. Skapa den sensuella sminken för rökiga ögon med en svart krämfodral och komplettera ditt utseende med en streck korallrött och solbrunt läppstift.

Fantastiska prom makeup idéer som du skulle dö för att prova

  • Rosa läppar med glittrande lila ögon: Skapa dramatisk ansiktsmakeup genom att kombinera lila och rosa. Rosa smink ger utseendet rätt feminin charm och kan kombineras med antingen en lila klänning eller en ljusrosa klänning.
  • Naturliga läppar med Blue Smoky Sensuous Eyes: Poppa dina ögon med en djärv blå ögonskugga och bara läppar. Tanken är att hålla resten av paletten neutral för att uppmärksamma ögonen.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...