Home / mode / Prom Dress Idéer

Prom Dress Idéer

Prom evenemang är vackert arrangerade för att skildra alla kvinnor i underbara balklänningar. Det är dags att flagga din stil och göra ett djärvt modeuttalande. Oavsett om du vill se söt, glamorös eller vintage, har vi allt för dig. Om du är förvånad över din sökning efter den perfekta aftonklänningen, läs igenom tipsen och utforska galleriet för unika promdräktidéer. En glittrande klänning kan se fantastisk ut på din bästa vän, men inte på dig. ja! Du måste veta vilket val som passar dig.

Prom mode trender som är tidlösa

Det senaste året har dragit människor med de trendiga promkläderna som de mörka klänningarna utan axeln som ger ett grungeutseende, den tryckta gobelängen skissade klänningen med enkla smycken och de glamorösa designade aftonklänningarna som ger en vintage look. Dessa trender för prom-mode är där för att stanna.

När du väljer dina promkläder finns det några fler poäng att tänka på nedan.

Poäng att tänka på när du köper en aftonklänning

 • Bekvämlighet: Balklänningen ska vara gjord av ett bekvämt material och tyget ska vara slätt så att garderoben inte fungerar.
 • Strålande färger: Klänningen ska vara väldigt attraktiv och fantastisk, klänningens utseende och färg bör vara dynamisk. Ännu viktigare är att färgvalet på klänningen beror på din hudton, hårets och ögonfärgen.
 • Väl passande: Klänningen ska passa bra och inte hänga löst, eftersom detta skulle försämra det glamorösa utseendet. Välj stil efter din kroppstyp genom att gå igenom tipsen nedan.

Balklänningstyper

Några av de mest populära typerna av klänning är:

 • A-line balklänningar
 • Halter promkläder
 • Balklänningar
 • Empire midjeklänningar
 • Kändisinspirerade klänningar
 • Cocktailklänningar
 • Hög låg stil
 • Casual kvällsklänningar i frock-stil

Vilken balklänning ska du ha på dig efter din kroppstyp?

Känn din kroppstyp, dvs äppelkropp, päronkropp, rektangelfigur eller timglas, och gör sedan valet. Att klä sig ut som en promstjärna betyder att man nedskattar kroppens problemområden samtidigt som man betonar tillgångar.

Om du är bystig, det vill säga har smala höfter och ett stort bröst, försök att uppmärksamma ansiktet med perfekt smink. Välj klänningar som ger kurvor i höftområdet och skapar en balanserad / definierad midja. Om du har vackra ben, visa upp dem, men välj inte en mycket kort klänning. Medan smala tjejer med en tunn ram bör välja midja med ett bälte, slitsar, asymmetriska halsband etc., vilket kommer att betona den smala och långa kroppen. För en liten kropp rekommenderas smala snitt med en veckad / insvept topp för att framgångsrikt skapa en illusion av vackra kurvor.

 • Bästa prom stil för timglas kroppstyp: Hourglass Body Type Kvinnor bör föredra smala balklänningar. Eftersom damerna i timglasformen har en naturligt proportionell figur, har de en perfekt figur att flagga. Praktiskt taget alla stilar av balklänningar ser underbara ut på sådana damer. Kolla in galleriet för figur smickrande klänningar. V-halsar, pennskärningar och figurklädda klänningar hjälper dig att locka ögonbollar. Undvik runda urringningar eller väska.
 • Bästa balstil för en äppleformad kroppy: Om det mesta av din vikt ligger i mitten av kroppen är det en äppleformad kroppstyp. Om kortare, odefinierade midjelinjer och smalare ben skiljer dig ut, välj en empire midjeklänning med en utsmyckad topp som uppmärksammar den övre halvan av kroppen. Undvik volanger och noga klänningar och välj enkla snitt. Gå för en A-line prom look med en full kjol och V-hals som döljer bröstområdet och ger din nacke ett längre utseende. Bär en klänning som kan kamouflera mitten av kroppen – låt oss säga en klänning med utsmyckade volanger. Visa upp dina ben med en hög-låg ballklänning eller en designer kort klänning om du älskar formen på dina ben!
 • Bästa balstil för päronformade kroppar: Om du har en definierad midja med höfter som är större än bröstet, kommer din kropp att vara päronformad. I så fall flagga din midja! Lägg volym till den övre halvan av kroppen genom att betona den lilla midjan och spela ner den nedre halvan av kroppen. En A-linjekjol med en axelbandslös topp eller en öppen ringning är det bästa valet för päronformade klänningar med spagettiremmar eller klänningar med en öppen rygg så att tittarna kan beundra din topp. Det här är vår rekommendation. Se till att undvika aftonklänningar.

Hur väljer du färg på aftonklänning baserat på din hudton och färgen på ditt hår / ögon?

Balklänningar ser de vackraste ut i varma nyanser som elfenben, rik brun, orange, guld, champagne etc. Om du inte är rättvis, undvik extremt ljusa nyanser som äkta svart, skarpt vitt, etc., eftersom det kan dra uppmärksamhet på den gula hudtonen. Vissa universella färger har dock alltid dominerat prom mode, det vill säga nyanser av lila och kamel färg. Inget mer behov av att testa färgen på balklänningen. Läs vidare för att göra dina val baserat på färgen på dina ögon, hår och hud.

 • Lätta till medelhåriga och ljusblont hårflickor: Välj pastellblå, mynta och bleka rosa. Mer som färgerna på Disney-prinsessan eller Cinderella-klänning. Att välja ljusare nyanser kommer att ta fram de naturliga funktionerna och få dig att se fräsch och sportig ut med ett eteriskt promutseende.
 • Blek hudton, bruna ögon och röda hårflickor: Dramatisk kontrast gör att du kan få fram den iögonfallande färgen på ditt hår. Låt dina imponerande ansiktsdrag styra festkvällen med varma nyanser som persika eller kontrasterande nyanser som smaragdgrön.
 • Vit hudton, genomträngande ögon och mörkt mediumlångt hår: Spela ditt partylook med djupsvart. För ett djärvt utseende kan du också välja sval, ren vit med ljusröd läppfärg eller en solid turkos nyans.
 • Olivhud, mörka ögon och hår: För skönheterna med olivhud är korall, marinblå, senapsgul, laxrosa och naturligtvis olivgrön de bästa färgerna. Med djupa funktioner skulle dessa ljusa färger öka din skönhet.

Gör dig redo med våra förslag på ett förföriskt utseende i en vacker balklänning. De mest populära idéerna för balklänningar finns i galleriet med en mängd långa klänningar, korta klänningar och balklänningar i plusstorlek.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...