Home / mode / Populära randiga kläder

Populära randiga kläder

Populära randiga kläder

Ränder är grundkravet för sommarmode och för närvarande reglerar damkläder med verve. Randiga kläder förbinder sig att hålla ditt stilspel uppdaterat även på tråkiga och tråkiga dagar i veckan. Ränder är inte nya för kvinnor, men i takt med att fler kändisar tar ut segmentet stripe på gatan och på modebanorna är det nu ett populärt klick för alla. Här är några bländande randiga outfitidéer för dina idéer och inspiration.

Failsafe Striped Outfits – En vinnare av alla tider

  • Vit och svart randig skiftklänning: Kvinnor älskar gungan som monokromatiska ränder ger. Svarta och vita ränder är trendiga. Du ser fantastisk ut med slida klänningen. Med tillägg av ränder i svartvitt skulle det säkert göra dig till en diva hela tiden.
  • Flerfärgade randiga byxor: Till alla som stereotyper ränder som svartvita; Du kan också ha ljus randiga byxor på jobbet och slå alla måndagsblues med en stil. De subtila men snygga ränderna på byxorna är helt imponerande.

Krydda ditt brunchlook med dessa randiga outfitidéer

  • En avslappnad söndagsbrunch på din helglista? Ta på dig en röd, svartvit randig crepe jumpsuit för att uppmuntra stämningen och fyll på den med en färgglad väska och beige peep toe.
  • Inte mycket i overall och allt? Glöm inte tjejer; Skaffa istället en randig, flytande maxikjol och para ihop den med en vit ruffad skjorta och vita Vans-sneakers för en autentisk, cool, avslappnad look.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...