Home / mode / Populära navelringar

Populära navelringar

Populära navelringar

Navelringar är 90-talets modetrend som har återuppstått. På 90-talet inspirerade pop- och rockkulturen hundratals unga kvinnor att få sina navlar genomborrade. Det var uppror, det var ett uttryck för att bryta samhällets styvhet, det var självförtroende att knoppa och omfamna alla konstigheter man kunde hitta. Magringar sågs naturligtvis ner på av samhället i allmänhet, särskilt när kvinnor prydde sina navelpiercing med toppar. Men det hindrade inte de unga från att omfamna rock and roll-propositionen. Under senare år har navelpiercing dykt upp igen som en modetrend. Designer navelringar tas upp med mycket entusiasm av unga kvinnor och mogna kvinnor.

Hur bryr jag mig om piercingar i magen?

Det kan ta fyra veckor till ett år för en navelpiercing att läka helt. Här är några sätt du kan hjälpa till med läkningsprocessen:

  • Det är viktigt att regelbundet rengöra och underhålla en ny navelsträngning för att undvika irritation och infektion.
  • Använd lösa, lösa kläder de första dagarna efter genomborrning. Detta säkerställer att navelringarna inte gnuggar mot trånga kläder. Syre hjälper också din piercing att läka snabbare.
  • Blötlägg en ren bomullstuss i saltvatten och skölj försiktigt din navelpiercing dagligen.

Senaste naveln ringer

Sterling silver navelringar, navel hantlar, dinglande navelringar, guld navelringar, böjda navelringar, etc. är bara några typer av navel piercing smycken som du kan gå för när du går för navel piercing. Du kan välja mycket små navelknappar eller smycken som är mer uttalade!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...