Home / kvinnors outfit / Pojkvän Jean

Pojkvän Jean

Pojkvän jean köpte sin identitet från deras utseende. Det betyder faktiskt denim som en kvinna lånar från sin pojkvän. Att vara trogen mot deras namn, denim ser ut att vara ganska större för en kvinnas mätning. Man bör komma ihåg att helt enkelt för att de heter pojkvän jean inte innebär att de kan matcha pojkarna också. Nedan listas några av stylingförslagen med denim.

 

Toppar

 

Denna typ av jeans är vanligtvis låg midja monterad, liksom många män jeans. De är utmärkta när de kan bäras med snabba eller medelstora linne eller mönstrade snabbtoppar. Att inkludera ett sjal skulle gå långt för att definiera sin modekvot. Denimerna förkroppsligar ofta några skärningar och slitna utseende som också tas med i beräkningen medan man klär sig ut.

 

Bältet

 

Bälte är ett måste med denna jeans, eftersom de identifieras vara ganska löst monterade för damer. Ändå är alternativen helt enkelt monumentala för kvinnorna på denna klass. Bältena för dessa jeans finns i olika färger och mönster. Läderbaserat kan också vara en utmärkt möjlighet, men man kan bestämma sig för att sätta på de traditionella läderbaserade eller uppfinningsmönstrade, beroende på vilken typ av primer.

 

Sneakersna

 

Den perfekta halvan när det gäller pojkvänen Jean är att den presenterar mycket i fraser som sportar rätt sko. Främst finns det inget sådant som en riktig sko för denna jean. Man kan sätta på en cool konversation eller fashionabla slip-ons. Om temperaturen är för hög kan sandaler också fungera bra. Och om man vill ta upp värmen, är bootie stilettos rätt beslut för jeanen.

Dittos Charlie Jeans - Pojkvän Jeans - Distressed Jeans - $ 99.
stridsstövlar-pojkvän-jean-outfit-min |  Ecemel
Liquor N Poker trappade midjan pojkvän jean |  SOM
G-Star Kate pojkvän jean |  SOM

randig-svartvitt-skjorta-pojkvän-jeans-outfit |  Ecemel

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...