Home / mode / Plyscha stövletter

Plyscha stövletter

Plyschkängor

Ankelstövlar är modestövlar som bärs för att göra ett modeuttalande. Ankelstövlar kan bäras med affärs-, kvälls- eller fritidskläder. Dessa typer av stövlar har blivit en integrerad del av vintergarderober för kvinnor. Du kan kombinera dessa stövlar med olika kläder som leggings, kjolar, jeans, fotledsbyxor, capris och säsongsdräkter. En av de bästa kläderna att bära med dessa stövlar är jeans. För det vilda utseendet, vik ned jeansbotten och den slitna fållen för det desperata utseendet.

Hur bär jag mina fotkängor med olika klädesplagg?

  • Kjol: Använd stövlarna med en A-linje eller en smal pennkjol som går strax under knäna. Du kan även para ihop den med en kortare kjol och visa upp en bit hud. Se till att det finns ett mellanrum mellan din kjol och stövlarna så att du inte ser slarvig ut. Denna kombination förbättrar silhuetten och gör att benen ser smala ut.
  • Kläder:Kombinera dina fotbollsstövlar med en kort klänning eller en maxiklänning med slitsar och alla typer av vassad fåll.
  • Damaskar: Kombinera leggings eller tights med långa jackor, lösa skjortor eller kepsar och Chelsea-stövlar för att ge dina kläder en twist. Mocka, blixtlås eller fotlängd stövlar kan märkbart krydda glamourkvoten.

Hur kombinerar jag dina fotkängor med säsongens kläder?

  • Stövlar under sommarmånaderna: Det kan verka konstigt att flagga dina stövlar under sommarmånaderna, men det är möjligt om du parar ihop dem med en luftig eller luftig outfit. Välj fotlängd eller Minnetonka stövlar.
  • Stövlar under monsunmånaderna: Du kan se snygg ut i ett elegant par monsungummistövlar även under regniga månader.
  • Stövlar under höstmånaderna:Klä dig i stil för höstmånaderna genom att para ihop fotlånga stövlar med klänningar.

Använd fotkängor året runt, oavsett årstid, tillfälle eller evenemang. Det finns massor av kläder som du kan para ihop dessa stövlar med för att döda i stil.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...