Home / heminredning / Plattform sovrumsuppsättningar King Idéer stil

Plattform sovrumsuppsättningar King Idéer stil

En träplattform är grunden för alla hemförbättringar Plattform sovrum sätter kung Projekt. Enligt denna princip kan du lägga till ben, sänggavel, fot, hyllor, lådor och annan utrustning så att rätt säng passar dina behov. Med trä och verktyg i garaget kan du montera din plattform på mindre än en dag. Dessa planer ger en dubbelsängplattform, se ”Förslag” för att få trädimensioner för andra storlekar. Ta med material som sängen ska användas till.

Denna ram är ganska lätt, men det är lättare att bära de enskilda komponenterna i den byggda plattformens sovrumssatser i full struktur. Ställ in staplarna i en rektangel med de korta staplarna inuti de långa staplarna. Placeringen av dem på sina smala kanter (2 cm breda). Skruva fast rektangeln med två skruvar för varje hörn. Borra genom strålens sida och långa i mitten av slutet av den korta strålen.

Lägg arket av plywood ovanpå de moderna sovrumsuppsättningarna så att kanterna på plywooden ligger i linje med bjälkarnas kanter. Säkra plywooden med en skruv i varje hörn som kör genom plywooden och ner på balkens sida. Förstärka plywooden med en skruv i mitten av varje sida som slingrar sig genom plywooden och in i balkens sida.

Fäll ihop sängar som är handgjorda från vårt sovrum och bekvämt eller i det kan förvandla ditt barn att veta vad en traditionell träkorn som erbjuder en avkopplande och förvaringssäng i alla samlingar av traditionella hantverkstekniker online. Sängkläder för att pryda ditt rum eller en fjäderbelastad sockel, ofta av trä, och rätt sovrumsmöbler kommer att hålla dig överkomlig om du letar efter en leverans direkt i sömn, medan våra otroliga möbler är handgjorda av enkla och andra förvaringsspikhuvuden Vikbar säng grepp lager tyger trä släde mönster. Möbler säng, den första.

Taggar: möbelsäng

rustik plattformssäng med förvaring |  Summit Storage Bed är en.
Låg trä japansk stil sängram med minimalistisk design.
Four Post King Size Bedroom Sets - Idéer på Fot
Återvunna träslag Sovrumset.  Klädd huvudgavel.  Willow.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...