Home / mode / Piratmakeupidéer för Halloween

Piratmakeupidéer för Halloween

Piratmakeupidéer för Halloween

Sedan Disney-ikonen The Pirates of the Caribbean har piratsminkidéer för Halloween varit ett vanligt och populärt val bland tonåringar och vuxna. Piratmakeup för män och kvinnor är extremt lätt att förbättra och hjälper dig att få uppskattning. Piratmakeupidéerna vi har satt ihop kan förvandla ditt utseende från en normal havsflicka till den mest slående skönheten i havet.

Oavsett om du vill klä dig på Halloween-festivalen eller efterlikna en pirats utseende för en Halloween-tävling med kostym, har vi tagit med dig de bästa idéerna som hjälper dig att göra ett bestående intryck.

Märkbar Piratmakeupidéer för Halloween

Baserat på din favorit piratstil, kan du enkelt dyka in i en traditionell pirat makeup flicka. Men om du går på vägen för en bestämd sjökapten är det troligt att du vill ha ett minimum av smink och föredrar att fokusera på specialeffekter med stora tjocka linjer över ögonlocken och i sprickorna i dina ögonlock.

En sensuell piratögonmakeup kommer säkert att imponera på kaptenerna. Gör en lekfull kattöga med flytande eyeliner och använd lite mascara för att förbättra ögonen och lägga till volym i dina ögonlock. Och om du går efter röda läppar och rodnade kinder kommer du säkert att få lite uppmärksamhet.

Enkel piratsmink

  • Punk piratmakeupen har gett upp de vanliga piratmakeupidéerna och fokuserar istället på tatueringar och piercingar i kombination med snyggare tillbehör och klänningar. Gå efter en djärv rosa läppstift av tuggummi och svarta vätskefodrade ögon för att ge en piratkopiering en festlig stämning.
  • Välj djärva ögonskuggspaletter som greener och blues för att förbättra dina ögon, och lägg till flera lager röd mascara för att lägga till lite volym i dina fransar och återge Rocker Pirates-utseendet.
  • Lägg till falsk stubb eller getskägg när du förbereder en man för piratmakeupen genom att använda mörk smink för en dramatisk makeuphandledning om Pirates of the Caribbean.

Dessa vackra och djärva piratsminkidéer för Halloween är lätta att uppnå och kräver grundläggande sminkgrunder. Du kan hitta fler idéer om populära piratsminkidéer i vårt galleri.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...