Home / mode / Philtrum Piercing (Medusa Piercing) Idéer

Philtrum Piercing (Medusa Piercing) Idéer

Philtrum Piercing (Medusa Piercing) Idéer

Var en trendsättare i höst genom att följa denna trendiga och kantiga stil. En Medusa-överläppspiercing sitter precis ovanför Amors båge på dina läppar och riktar omedelbart allas uppmärksamhet på formen på dina läppar. Den här snygga nya Philtrum-piercingtrenden är raseri just nu. Borta är dagarna med enkla läppringar. Philtrum piercing är en av de snabbast växande trenderna i piercingindustrin. Även känd som medusa piercing, det tar tonåringar med storm. Det ser inte bara bra ut, det kan också öka ditt självförtroende och självkänsla. När du ser bra ut känner du dig bra.

Varför få en Medusa-piercing?

Det är ett härligt sätt att få fram den naturliga skönheten i dina ansiktsdrag. Medan den ser söt och flickaktig ut på egen hand kan den se ganska kantig och bohemisk ut när den paras med andra piercingar som en ögonbrynspiercing, magpiercing eller öronpiercing.

Philtrum (Medusa) genomborrningstid

Fördelen är att den läker snabbt. Läkning tar ungefär fyra veckor och varierar från person till person. Som med de flesta piercingar varierar smärtnivån kraftigt. Vissa människor har mycket ont medan andra säger att piercing är mindre smärtsam än andra piercingar de har.

Medan smärtan är måttlig är det inte det smärtsammaste att få piercing. Det är uthärdligt och kommer att vara värt det till slut. Eftersom Medusa piercing smycken finns i munområdet, tenderar dessa områden att läka snabbare än andra piercingar. Du bör fortfarande ta hand om din piercing och hålla den hygienisk och ren. Var försiktig med vad du äter och undvik att röka under en tid.

Hur ser det ut?

Allt som vanligtvis kan ses av piercing smycken är en liten metallkula (spetsen på labret stud går genom överläppen). Det är också möjligt att lägga till något mycket snyggare, som en tapp med en invecklad design. Men om du vill hålla det elegant, gå efter minimalistiska smycken. Det finns många trendiga sätt att visa upp denna piercing. Kolla in galleriet för några idéer om hur man kan utstråla förtroende när man följer denna livliga trend.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...