Home / kvinnors outfit / Petite Maxi kjol

Petite Maxi kjol

Jag är en liten dam av naturen och jag har tillbringat mina tidiga tonåren i att kämpa med otäck feedback som folk gör om min växt. När jag upptäckte en bra kompis fick jag veta att även om jag inte kan bekämpa naturen ändå kan jag hantera mina brister. Vilket är förresten ingen brist, naturen har utformat mig så och stora utgåvor finns tillgängliga små paket.

 

Petite maxikjol

 

För att få ett utökat och smalare utseende, välj monokromatiskt petite maxikjol. Arbeta med korrekta mått. En dåligt sydd obehaglig dräkt kommer i verkligheten att avslöja dina feta flakar som en ersättning för att dölja den. Dräkten måste sys med smal och minimerad trim som ger din kropp En dold utbuktning i linje. För att inkludera på toppförsök klackar med petite maxi kostym. Klackar innehåller inte bara klass och lockelse i din promenad, det förlänger dessutom din topp. Men kom ihåg en fras av varning och det är stadighet. Bevara stadigheten mellan kostym, skor och hår. Du kommer att få din dressing optimerad genom att använda snygg utrustning som motsvarar bältes- och hängsmycken. Nackdelen med petite peak förvärras om du har ytterligare vikt. För den delen bör du använda vertikala stammar och några mörkaktiga toner som svart och djupblått.

 

Tyg och färger

 

Petite maxikjol finns i helt olika färger och material. Jersey, siden och satin kommer att se fantastiskt ut för petite maxikjol. Välj färg med vaksamhet beroende på utseendet du vill skapa. Till exempel för boho stiligt utseende bör du köpa svarta, bruna, grå och olivfargade kjolar.

YAS Petite maxikjol i paisley-tryck |  SOM
ASOS DESIGN Petite jersey maxikjol med fickor |  SOM
ASOS DESIGN Petite maxikjol med knapp fram och delad detalj.
ASOS PETITE Maxikjol med lårdelning |  SOM
True Decadence Petite All Over Tulle Full Maxi Kjol |  SOM

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...