Home / mode / Peppy Holiday Makeup Idéer

Peppy Holiday Makeup Idéer

Peppy Holiday Makeup Idéer

Förbered dig på den kommande högsäsongen med ett vackert inrett hus, julgran, rätt kläder, modeaccessoarer, julspikdesign och smarta julmakeupidéer. Makeup handlar om att lyfta fram dina fantastiska funktioner och dölja dina brister. Från din foundation till ögonskugga, rodnad, läppstift till ögonglitter, eyeliner och skimmer, alla färger ska matcha din hudton och vara väl samordnade med dina kläder så att du kan bära utseendet på en modediva. Här är några knäppa julmakeupidéer som hjälper dig att vara en symbol för en fest.

Dramatiska sminkidéer för julsemester som du måste prova

  • Drömmande ögon: För att hålla jämna steg med den vita jultrenden, ha en drömmande “White Christmas” look med glittrande, isig vit ögonskugga.
  • Sammetiga läppar: Använd ett slående par läckra läppar genom att använda metalliskt rött och guldpigment över ett rött läppstift för ett djärvare och djärvare utseende. Det metalliska pigmentet ger inte bara läppstiftet ett snyggt utseende, det håller också längre på läpparna.
  • Subtil skimmer: Istället för tung smink kan du välja det skimrande julutseendet för att få det lilla extra.

Konstiga och roliga sminkidéer för semestern

  • Mistelögon: Rita mistel på ett ögonhörn och definiera dina ögon med ett guld. Var noga med att lägga till bara en smula smink i det återstående ansiktet för att undvika att se snygg ut.
  • Snowflake Eyes: Rita söta snöflingor på lila ögonskugga med silver eyeliner så att dina rökiga ögon dyker upp ännu mer under julfesten.
  • Gå orange: Ge ditt utseende en speciell touch med djärva orange ögon. Du kan välja denna eleganta orange och guld eyeliner för att göra ett djärvt modeuttalande denna semestersäsong.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...