Home / mode / Peacock Tattoo Designs

Peacock Tattoo Designs

Peacock Tattoo Designs

Påfågeltatuering är trendiga och ser charmiga ut. Krydda din personlighet genom att bära en cool påfågeltatuering på axelkåpan, nacken och fotleden. Vi tar med en sällsynt samling av skalle påfågel tatuering mönster, traditionellt amerikanska Påfågel tatuering Mönster eller påfågel axeltatueringar för män såväl som kvinnor som är kär i den här vackra fågeln. Påfågeln är den hoppande manliga påfågeln som visar sin färgglada fjäderdräkt i hopp om att locka och förföra en kompis. Som ett resultat är påfågeltatueringen nära förknippad med stolthet, självförtroende, förförelse etc. Medan påfågeln är en manlig fågel, bär de flesta kvinnor påfågeltatueringar på sina kroppar.

Peacock Tattoo Patterns: In Hindu Mythology and on the Female Body

En påfågeltatuering för ryggen eller en påfågelventileringstatuering är extremt förförisk och kvinnor fokuserar ofta inte på ”fåfänga” och ”kakhet” som är förknippade med påfåglar utan snarare på nåd, uttryck för inre och yttre skönhet, självförtroende och charm. Påfågel med Ganesha-tatuering för dem som tror på hinduisk religion kan betyda tur och styrka, självförtroende och nåd när de möter hinder. Påfågel med Krishna-tatuering och påfågel tatueringsmönster för att hedra den hinduiska gudinnan Lakshmi är också populära mönster bland hinduer.

Utforska det stora utbudet av påfågeltatuering

Oavsett om du vill gå för en söt liten påfågeltatuering för handleden, en flygande påfågeltatuering för hela ryggen till låren, en helkroppspåfågeltatuering eller andra intrikat utformade påfågeltatueringidéer, erbjuder BeautyandU dig en samling fantastiska tatueringar med påfågel som det primära elementet. Vårt galleri innehåller sådana idéer och mer:

  • Tecknad påfågeltatuering
  • Geometriska påfågel tatuering mönster
  • Påfågel fjäder finger tatuering
  • Påfågelfjädertatuering i regnbågens färger
  • Vintage påfågel tatuering
  • 3D påfågeltatuering
  • Tribal påfågeltatuering
  • Infinity påfågel tatuering

Peacock tatuering mönster som en Phoenix tatuering och en påfågel tatuering med en lotusblomma är utsökt feminina och symboliserar återfödelse och förnyelse. Visa upp din färgade påfågelfjäderdräkt i din unika stil.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...