Home / mode / Pardräkter för Halloween

Pardräkter för Halloween

Måste försöka Berömda pardräkter

Allt du behöver för att återskapa utseendet på de ikoniska karaktärerna från älskade 90-talskompisar Ross och Rachel är en söt minikjol, följt av tjocka höjdpunkter och ett tecken för Ross som skriker, ”Vi var på paus”. För referenser till enkla pardräkter rekommenderar vi Buttercup och Westley från The Princess Bride. Få dina favorit Disney-karaktärer till liv genom att klä upp en pooh och en gris. Elmo och Cookie Monster är en annan enkel vändräkt som du kan ta av dig med sneakers, svarta jaggings och söta pannband.

Jubla för oändligheten och vidare med kostymerna från filmparet Jesse och Buzz Lightyear. Tror du att du kan vara en bra häxa? Gå sedan in i kvinnodräkten Glinda och The Wicked Witch Couples.

Billig Pardräkter för Halloween

  • För de bästa svarta Halloween-dräkterna, prova dräkten inspirerad av Danny och Sandy från Grease. Eller så kan du välja Grace och Frankies Halloween-kostym för en öppen inbjudan att unna dig vin direkt från flaskan.
  • Letar du efter något mer subtilt? Du kommer att älska Patti Mayonnaise och Doug Funnies Halloween kostym, som är inspirerad av barnets favorit tecknad duo.
  • Bli grön denna Halloween genom att klä dig i grön och avundsjuk Halloween-kostym med en enkel t-shirt och para ihop den med jeans.

Det tar två att leva upp dessa populära och vackra pardräkter för Halloween. Bara genom att perfekt blanda och matcha, ta på dig de perfekta tillbehören och använda rätt rekvisita kan du återskapa nästan alla filmer och storybook-inspirerade utseende på nolltid. Vänd dig till mer fantastiska Halloween-pardräkter i galleriet som väntar nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...