Home / mode / Pardräkter för Halloween

Pardräkter för Halloween

Pardräkter för Halloween

Halloween är den bästa tiden för en liten bit PDA med pardräkter. De är söta, attraktiva och i huvudsak uppmärksammande. Det är mycket avundsjukt på resten eftersom de ofta är så kreativa och genomtänkta. Men att tänka på idéer när du och din betydande annan är upptagen kan vara ett jobb. Nedan följer några kreativa pardräktidéer för att underlätta processen i det hektiska schemat.

Bughead

Med Riverdale-trender och rollbesättningen som styr tittarnas hjärtan levereras Betty och Jughead högt som ett par runt om i världen. För Bettys utseende behöver du en krage skjorta och tröja eller en kronad tröja och jeans med smal passform. För att slutföra utseendet skulle lätt smink och hår rätas ut och dras in i en hästsvans. För juggy, å andra sidan, är allt du förmodligen behöver en hatt och den ökända jackan som du hittar i vilken nätbutik som säljer Riverdale-varor. Parets mörka och mystiska bakgrund passar perfekt till temat.

Forrest och Jenny

Forrest Gump är en vintergrön film, precis som paret. Utseendet är extremt sött och super lätt att återskapa. För Forrest räcker byxor och en knäppt skjorta tillsammans med en hatt. För Jenny räcker det med en ljus sommarklänning eller en blommig maxiklänning tillsammans med en axelryckning och bohemiska tillbehör som en blommig tiara i kombination med stövlar för att rättvisa utseendet. Precis som förhållandet de delade i filmen skulle din kostym också vara unik och ostliknande.

Tom och Jerry

Detta extremt ikoniska par är super lätt att återskapa. Allt du behöver är lite smink för att rita morrhår och ett par öron. Det är lätt att få tag på öronen. Du kan antingen hitta dem på Amazon eller Target, eller till och med rita dem. Det är jättebra när du planerar sista minuten och vill ha något roligt.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...