Home / Uncategorized / Pälsvästar

Pälsvästar

Päls är igen n mode och vägen !! Det är en accent som griper ögonkulor direkt. Helt underbar och förnuftig också. Särskilt om det är en väst. Det är en fantastisk accent att göra ett modigt påstående och vad som är extra det sitter snyggt på damer i alla åldrar utan att få dem att se felplacerade ut.

 

Mångsidighet

 

Det är en särskilt mångsidig accent och kan kombineras med vilken outfit som helst från de informella jeansen till nuvarande stoppande LBD. Det passar damer i alla åldrar oavsett om det är en tidigare kvinna av en yngre faktor på ungdomskanten.

 

Färger och typer

 

Västarna finns i en färgskala och typer. De finns där ute i svart, grått, brunt, beige, vinrött, lila, vitt, grädde och så vidare, för att ringa några få. Det fantastiska med dessa är att de ofta är ihopkopplade med nästan vilken klädsel som helst utan att pröva snyggt och felplacerat.

 

Vad ska man besätta det med?

 

Pälsvästen kan bäras med vilken outfit som helst som gör att den sticker ut bland de många avkopplingarna. När den kombineras med denims ger den en grundläggande snygg till i alla fall atypiska kläder. Det måste bäras på en fritt bli hög eller skjorta för att avsluta utseendet. Om du bär en svart kostym, skulle du dekorera den med en svart pälsväst eller en beige eller grå för att ge den ett grundläggande utseende eller använda en vinröd färgad väst för att lägga till en vacker färgstänk. Arbeta med en kjol, vare sig det är en minikjol, en midikjol eller en full kjol för att utgöra ett lockande ensemble. Arbeta det med något du känner dig bekväm med – det finns inget sådant som en metod som du skulle vara felaktig med en pälsväst. Om något kommer du att vara en engagerande cynosure för alla ögon !!!

Grå Tibetansk Lamm Faux Fur Vest |  Damvästar med konstläder - Donna.
Grå Wolf Faux Fur Hook Vest |  Dam Faux Fur Ves
Elfenben Aprés Mink Faux Fur Vest |  Dam Faux Fur Ves
Kvinnor Faux Fox Coat Kvinnor Vinter Slankar Super långa falska pälsvästar.
Arctic Leopard Every-Wear Faux Fur Vest |  Dam Faux Fur Ves

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.