Home / mode / Öron tatuering mönster

Öron tatuering mönster

Öron tatuering mönster

Öron tatuering mönster har blivit mycket populära de senaste åren. De är så populära att vissa entusiaster tror att öratatueringar kan ersätta öronpiercing. På BeautyandU hittar vi både öronkoppar och öronhåltagning vackra och vissa damer kan dra båda vackert (som du hittar i galleriet). Öratatueringar är fortfarande okonventionella, men de som gillar små eller små tatueringar kommer att tycka att öronlob-tatueringar bakom örat och inneröratatueringar är fantastiska.

Skada öratatueringar?

Öron är känsliga delar och det är mycket naturligt att undra om öratatueringar gör ont. Om du har mycket känsliga öron kan en öratatuering vara mycket smärtsam. Låt oss berätta varför gör öratatueringar ont?

Öronvärk kan orsakas av höga vibrationer eller buller från tatueringsmaskinen. Migrän och yrsel är inte heller ovanligt. Bakom örat tatueringsdesigner kan tatueringar på öronbrosk och inneröratatueringar vara lite smärtsamma eller irriterande för vissa. Men att få bläck är lite av en smärta ändå. Så om du inte har mycket känsliga öron eller redan känner till bläck är en öratatuering en trevlig, okonventionell idé.

Akvarell öratatueringar – Ja eller nej?

Akvarell öratatueringar är väl värda att utforska. Det vanligaste problemet med akvarell tatueringar är dock om akvarell mönster bleknar. Akvarell tatueringar för innerörat bleknar snabbare om de inte tas om hand de första veckorna efter tatueringen. Beroende på din tatueringsdesign kan det krävas touch-ups efter några månader / år.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...