Home / kvinnors outfit / Öppna Abaya Designs

Öppna Abaya Designs

Senaste öppna Abaya-mönster: Abaya bärs av muslimer världen över som en symbol för ödmjukhet. Det traditionella sättet var att bara ha mörka abayor, som vanligtvis var svarta och stängda fram. Med tanke på de förändrade trenderna i modevärlden är den nya öppna öppna stilen den mest populära just nu.

 

De öppna abayaerna är en modern version av de traditionella abayaerna och har västerländsk känsla. Unga tjejer och arbetande kvinnor verkar välja dem på grund av deras unika design och lätta att bära stilar. Några av dessa moderna mönster verkar inspireras av traditionella abayor. De finns i klädstil, i abayajackan, i kappan och i några andra mönster. Dessa bärs vanligtvis över långa klänningar eller kjolar, men vissa bär dem över jeans för en mer avslappnad stil. Den moderna kappan och koftastilen är inspirerad av västerländskt mode och bärs ofta med olika hijabstilar som huvudomslag eller turbanomslag. De kan dock också bäras med den traditionella och ödmjuka typen av hijab.

 

Från vanliga och enkla burkhaer till moderna abayor, har omvandlingen varit stor. Koftaabayor är lätta att bära och ger hela klädseln ett mycket elegant utseende. Medan täckningen är lite mindre för dessa väljer många kvinnor dem på grund av sin moderna känsla. Manar Saqer, bakom Catwalk-varumärket, är en modedesigner från Emirates och känd för sina utarbetade abayor. Här är en av hennes skapelser som vi absolut inte kan tappa ur sikte. Denna metalliska silverabaya med paljetter och pärldekorationer är en av de bästa öppna abaya som vi någonsin har sett. Den bar över en svart topp och jeans för ett avslappnat utseende. Denna abaya är dock väl värt investeringen att bära för formella evenemang och fester. Den kan utformas med en vanlig svart turban wrap hijab för ett elegant utseende, eller hållas blygsam med den traditionella hijab. Vi älskar de kappliknande ärmarna som har införlivats i denna nya version av en abaya. Vi rekommenderar också att du tittar på dessa 50 bästa Abaya-mönster från Instagram.

Främre öppen Abaya - Sidoslitsdesign - MR Creation - 30120
Senaste Abaya-designen för 2018 |  Hijab-mode, Abayas-mode.
Nya öppna Abaya-stilar för trendiga och professionella kvinnor 2019.
Pin på Aba

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...