Home / heminredning / Område matta för matbord

Område matta för matbord

Området matta för matbord kan lägga till ett rum eller om du är som jag täcker en fläck som inte går ut i mattan. Här är några saker att tänka på när du köper ett mattsortiment

manuell

Innan du köper en matta, överväga färger och olika mönster (tapeter eller svampfärg på väggarna, möbelbeläggningar etc.). Det sista du vill göra är att ta hem en matta som inte kompletterar ditt rum alls. Ta om möjligt ett tygstycke från baksidan av ett möbel eller ta en väl upplyst bild till affären. Kvaliteten på en matta till matsalen kan ofta bestämmas av om garnets färger blöder ut.

När du väljer den matta du vill ha, titta mycket noga på trådarna som utgör den. Om du ser färgerna ”gnugga” varandra är det förmodligen inte ett bra val. Naturliga fibrer håller längre och känns bättre än kläder. Försök att få ull, siden eller bomull. Vänd på området och titta på baksidan. Vik den nu så att du verkligen kan se vilken dyna som inte viks samtidigt. Ju mindre stöd du kan se, desto bättre är mattan. Se om du kan ta hem det du köpte på mattan och se hur det fungerar med utrymmet. Om de inte kommer, se om de kan få en färgkarta för dig att prova.

När du köper ett väl valt område har de ett bord men väggarna har förlängningar. Överst på dina gäster stolar till stolarna, för att hjälpa dig att vara 7by9 fot alla fyra årstiderna eller en yta av oss, vänligen låt det förstärka din sökning efter bordet när du väljer ett mattsortiment i form och form om flexibiliteten hos dina möbler bör sträcka sig bortom väggen under matbordets storlek. Att välja matta storlek för ett oval matbord kan kräva en matta storlek matta för ett rum, men du bör vara under det. Större mattor är några saker.

Taggar: urval av mattans storlek för det ovala matbordet

Vilken storlek matta ska du lägga under ditt matbord?  |  Matta.
10 tips för att få en matsalsmatta Just Rig
Hur man väljer bästa mattor och placering  Overstock.c
Bästa köksbord matta storlek vardagsrum 39+ idéer |  Matta under.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...