Home / heminredning / Nytt badrum med handfat

Nytt badrum med handfat

Vid handfat badrum – Du kan välja mellan två eller en manöverspak. Om badrummet ska användas av barn eller äldre, var särskilt uppmärksam på att välja lampor som är lätta att använda. Här kan det vara fördelaktigt att välja några av de nya lamporna. Där vattnet kan öppnas och stängas med ett enda knapptryck. Du kan göra detta med båda fingrarna. Och med underarmen eller armbågen för att hålla kranen ren och städad.

Särskilt vatten- och energibesparande kranar skyddar miljön och våra resurser. Du kan till exempel välja lampor som använder varmvatten först när du faktiskt behöver det. Eller kranar med intelligent teknik som begränsar vattenförbrukningen och samtidigt erbjuder en bekväm vattenstråle.

Beroende på vald design kan kranen monteras på bordet bakom diskbänken, på väggen ovanför diskbänken eller på diskbänkens kant. På det sättet kan du skapa exakt den funktion och stil du vill ha. Om badrummet är litet, se till att välja en platsbesparande armatur och ett mindre handfat för att rymma de andra elementen i rummet.

långa handfat dubbla kran tråg handfat tråg handfat badrum.
Pin av Terry Kaplan på badrum  Samtida handfat.
Master badrum -
36

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...