Home / kvinnors outfit / Nya flätade frisyrer för män

Nya flätade frisyrer för män

Flätade frisyrer för killar – Flätat hår exklusivt för tjejer hör till det förflutna. Killarna behärskade också konsten! Många män har flätat cornrows i flera år och skulle förmodligen aldrig överväga någon annan frisyr.

 

Nu har herrhår gjort ett helt nytt steg in i ett bredare spektrum och hur kan du uppfattas bättre? Långt hår, kort hår, vikingastilar, flätor och bullar har alla arbetat sig in i mäns modevärde över hela världen. Även blommiga tillbehör har upptäckts i den maskulina flätvärlden, så det finns ingen anledning för män att frukta att de ser för feminina ut.

 

Istället för att fläta hela håret väljer vissa män underhåret med en toppfläta. Detta är en populär stil som balanserar maskulina och feminina stilar. Vissa afroamerikaner har härligt tjockt hår som kan flätas till fantastiska fishtailflätor och dreadlocks. Vissa kaukasiska män har läckra lås flätade i känsliga flätor och vikingastilar.

 

Det här inlägget har 20 fantastiska flätningsidéer och stilar som alla killar kan prova själva. Från enkla flätor till intrikat vävda cornrows, det finns en stil för alla hårtyper och längder. Testa dem och hitta en stil som passar din personliga smak.

flätade frisyrer för män 2018 |  Mens flätor frisyrer.
25 coola flätade frisyrer för män (2020-guide) |  Cool fläta.
20 nya superkula flätstilar för män du inte får missa |  Mens.
Mäns flätade frisyrer - 20 fashionabla nya flätade frisyrer för.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...