Home / heminredning / Neutrala vardagsrumsfärger

Neutrala vardagsrumsfärger

Beige anses vanligtvis Neutrala vardagsrumsfärger Toner och kan variera från ljusbrun till taupe. Beroende på mängden pigment och den underliggande toner kan dessa färger vara antingen kalla eller varma. Beige med gul underton är ganska varm och skapar en inbjudande atmosfär. Taupe med en blå underton, däremot, tenderar att ha en kylande effekt på ett rum. Ett sätt att göra detta är att hålla ett färgchip eller en bit tyg i direkt solljus. Detta ger en indikation på den sanna färgen.

Svart, vitt och grått

Svart, vitt och grått har en neutral effekt i vardagsrummet och förmedlar en känsla av elegans och funktionalitet. Även dessa färger kan vara starka och till och med lite inbjudande. De erbjuder många alternativ när det gäller inredning. Svart är sannolikt inte lämpligt för användning med väggfärger för de flesta, men det kan användas som en effektiv neutralitet i möbler, konstverk, mjuka möbler och till och med golv. I kombination med röda, orange, gula eller andra starka färger sticker svart ut och är helt modernt.

Svart kan också få en mer romantisk stil när den kombineras med rosa, ett retroutseende med turkos och finess i kombination med grädde och brunt. Vit är den universella neutrala färgen. Vit är på språng med färger som täcker många modellhus och ger dem ett skarpt, rent utseende. Alla andra färger passar bra med vitt. När vitt används som accentfärg markeras det visuellt och skapar energi. Kom ihåg att kombinera vitt med kunglig blues, vinrött eller chokladbrunt.

Vår guide till de bästa neutrala färgfärgerna (som inte är vita.
Våra bästa neutrala vardagsrumsfärgidéer |  Better Homes & Garde
Neutrala färger för Living Ro
Uppdaterad California Classic |  Vardagsrumsfärger, Vardagsrumsfärg.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...