Home / mode / Nagelkonstdesigner för korta naglar

Nagelkonstdesigner för korta naglar

Nagelkonstdesigner för korta naglar

Oroa dig inte om du har korta naglar. Nagelkonst kan göras på valfri duk, liten eller stor. Här är en underbar samling av nagelkonstdesign för korta naglar. Sköra naglar bör hållas korta för korrekt underhåll. Få en underbar samling korta nagelkonstdesigner här. Kolla in vårt bildgalleri för idéer om nagelkonst för mycket korta naglar. Från halvmåne glitter till triangelnaglar till ombre naglar och färgglada ränder, du kan hitta en fantastisk samling korta nageldesigner här på vår blogg. Kolla in våra manikyridéer för korta naglar här. Kolla in fantastiska underbara svarta nagelkonstdesigner här.

Innovativa nagelkonstdesigner för korta naglar

  • Paint Splatter Nail Design: Skapa en uppmärksamhetsfångande ”färgstänk” nageldesign genom att måla naglarna vita och spraya på olika färger på dem. Få en fascinerande effekt med flera färger.
  • Peek-A-Boo monokrom nagelkonst: Flagga en snygg mani i svartvitt. Måla dina naglar vita och gör den böjda halvmånedesignen. Fyll i den återstående delen av naglarna med en svart lack. Avsluta det med överlacken.

Lätt att göra nagelkonstdesigner hemma

  • Ombre spikdesign: Applicera en blekrosa nagellack som grundfärg för att uppnå den perfekta ombre nageldesignen. Applicera färgerna i gradering från lila till blått och torka ner naglarna för att skapa ombreeffekten. Ta bort överflödigt lack från fingrarna och avsluta nagelmani med en glitteröverdrag.
  • Rosa höstlig nageldesign: För att skapa höstens nagelmani, applicera en grundfärg med pastellrosa nagellack. På ringfingret skapar du ett halvt ark med en nagelremsa doppad i svart lack. Skapa den andra halvan av arket med vitpolering. Lägg till glitter där de vita och svarta linjerna möts. Använd prickar eller ränder av samma färg på de återstående naglarna.

Se modernt ut denna festliga säsong med dessa fantastiska nagelkonstdesigner för korta naglar.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...