Home / kvinnors outfit / Mössor för män

Mössor för män

Människor är symmetriska varelser, ju extra symmetriska de är desto extra intressanta ger de intrycket av att vara. Ändå finns det inte mycket man kan göra för att ändra deras ansikts symmetri men det finns metoder för att mildra dem. Hattar för män är helt enkelt ett antal enkla metoder som män använder för att stabilisera ansikten i motsats till damer som kan göra en specifik frisyr som smickrar deras ansiktsformer. Hattar får vanligtvis män att se snyggare ut och att välja en som matchar ditt ansikte ordentligt kommer att förbättra din attraktionskraft. Just här är en enkel bedömning av att upptäcka en hatt som matchar helt olika ansikten.

 

Ett kort fullständigt ansikte

 

Du har antagligen ett ansikte med en form som Jack Black, du har utan tvekan en tendens att se kortare ut. I ett sådant fall kommer en hatt som erbjuder en fantasi med något extra topp. I huvudsak är den mest acceptabla hatten här en med en krona av mediummätning och topp. Gynnsamma hattar är spelare, Fedora eller Panama.

 

Långt och tunt ansikte

 

Denna ansiktsform tenderar att få en individ att se längre ut, så förmodligen kan den mest acceptabla hatten vara en som skapar en fantasi av korthet. Välj en hatt med en kortare krontopp, men håll dig borta från de som är fyrkantiga eller för stora.

 

Tungt ansikte

 

För ett tungt ansikte som verkar vara smalt i riktning mot hakan och bredare på huvudhalvan är en hatt som balanserar var och en av de högsta och baksidan mest acceptabel. Hattens krona borde vara medium till kort i topp och nypa till ingången. Kronor som kan vara för stora eller fulla borde undvikas.

 

Vanligtvis verkar hattar för män vara extra engagerande när de väljs för bästa ansiktsform.

Bästa Fedora hattar för män [Updated 2019] - Den bästa H
16 snygga herrhattar |  Typer av herrhattar, Mössor för män, Läder ha
Vintage 1950-tal MENS Hat: 50s Grey Pork Pie Fedora (With images.
DOCILA Svart hinkhatt för män Snygga vattentäta regnhattar.
Tommy Bahama Panama Straw Trilby |  Mössor för män, snygga hattar.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...