Home / mode / Mor och dotter tatuering idéer

Mor och dotter tatuering idéer

Mor och dotter tatuering idéer

Tatueringar är på modet idag och är färgade med en av de olika färgerna Tatuering idéer för mor och dotter är ett utmärkt sätt att hedra det unika bandet mellan de två generationerna. Du kan få många intressanta idéer för att integrera blommor i morsdotter tatueringar. Du kan också bläcka halva och halva tatueringar för din mamma och dig själv som bara är kompletta när de placeras bredvid varandra, precis som mor och dotter kompletterar varandra.

Idéer för tatuering av mor och dotter med underbara citat

Du kan välja mellan djupgående Moder dotter tatuering citat som ”tillsammans för evigt och aldrig ifrån varandra” eller citat som ”du och jag mot världen” för Badass mor dotter tatueringar. Det är lättare och mer musikaliskt att låta texter som “You are my sunshine”, “My only sunshine” vid foten till den andra. Motsvarande Moder dotter fjäril tatueringar På handleder eller fotleder med citat som ”Jag gav henne vingar och lärde henne att flyga” eller ”Hon gav mig vingar och lärde mig att flyga” firar instruktionerna som en mamma ger.

Abstrakta idéer för tatueringar för mammadotter för mors dag

Moder dotter tatuerar bilder kan också vara ett unikt sätt att uttrycka kärleken mellan de två. Många kvinnor väljer abstrakt konst eller figurer som representerar moder-dotterbandet.

Vuxen djur och hennes bebis: Olika djur och deras ungar, kalvar eller barn i animerad form kan vara ett nyckfullt men djupt val Moder dotter tatueringar på fotleden.

Unicorn och Rainbow: Bilder av en enhörning och regnbåge symboliserar sammansättningen av ett moder-dotterband och hur extraordinär sådan kärlek är.

Trädtatuering: En trädtatuering symboliserar hur en mamma lär sin dotter världens vägar och erbjuder henne både visdom (symboliserad av rötterna) och skydd (symboliserad av bladen).

Pusselbitar: Två pusselbitar, var och en på armarna på dottern och modern, visar hur de två kvinnorna passar ihop och tillhör varandra, även om de är åtskilda av avståndet.

Upptäck fler underbara idéer och välj din favorit bland dessa unika Tatuering idéer för mor och dotter för att du och din mamma ska bläcka.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...