Home / heminredning / Moderna matsalsmattor

Moderna matsalsmattor

Moderna matsalsmattor – När du väljer en matta under matbordet finns det ett alternativ som är bäst för alla. Även om du vill välja en matta som matchar storleken, stilen och färgschemat i din matsal, kommer din personlighet också att övervägas. Innan du köper en matta, överväga det område och den situation där du ska använda ditt bord. Oavsett vilken typ av matta du väljer, välj en som är tillräckligt stor. Professionell dekoratör Susan Welch Heeney.

Vems arbete har dykt upp i nationella tidskrifter och tv-program rekommenderar att man använder en modern modern matta som är tillräckligt stor för att hålla alla benen på matbordet och benen på stolen, även om matgästerna skjuter stolarna eller kastar dem från bordet. Enligt Heeney är en enkel regel för att bestämma rätt storlek på matmjöl att köpa en som är 4 meter bred och lång än ditt bord.

Om du lägger en matta i ditt moderna rum ser det mindre sterilt ut och mer attraktivt. Välj matsalsidéer med jordfärger och en geometrisk eller subtil design. Välj en ljusare jordton om du vill lägga till en färgfärg i rummet. Om du har barn och är orolig för matspill, överväga att köpa en bambu- eller hampmatta. Bambu- och hampmattans design, färg och funktion passar in i modern estetik och är mer praktiska för vissa familjer.

9 moderna mattor för din speciella matsal - Matsal Ide
rund matsal matta matplats mattor område matsal matta.
Det var vackert och soligt igår och idag vaknar vi upp till snö.
Hot Area Rug Trends That Inspire ~ oneplustwo design co.
Resurser och inspiration från ett varmt och lyckligt modernt hem |  Matta.
Snygga matsalsmattor för att försköna din matplats.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...