Home / heminredning / Modern badrumsbelysning

Modern badrumsbelysning

Modern badrumsbelysning – Tack vare sin lilla storlek tillåter badrummen dekoratörer att ”starta” stora utrymmen. Valet av belysning och rätt inredning kan göra badrummet till ett mysigt utrymme. Och till och med mervärde för ditt hem. Om du flyttar till ett nytt hem eller renoverar ditt nuvarande, är badrummet en bra kandidat för en dekorativ renovering.

De flesta moderna badrum har lampor på väggar och tak. Om badrummet inte är bra, överväga att lägga till ljus på dessa platser. Andra belysningsalternativ inkluderar små bordslampor och ljusbatterier som avger ett varmt, flimrande ljus utan risk för öppen eld. Välj ett tema och färgschema för ditt badrum. Badrummet behöver inte vara exakt detsamma som inredningsschemat för resten av ditt hem. Välj färger som kompletterar de andra delarna av ditt hem, eller plocka upp ett unikt tema som Disneyana, Hästar eller Fyrar. Välj ett tema för att göra det enkelt att bestämma vilka element som ska ingå i ditt badrum.

Välj möbler och dekorativa tillbehör som du vill placera i badrummet. Och du kan välja en matta och handdukar som matchar det färgschema du väljer. Och leta efter en duschdraperi för att göra dekorationen komplett. Multipurpose föremål som vägghyllor ger förvaringsutrymme och inredning av ett badrum.

Lyxigt modernt badrumslampa, medelstorlek: 6,75
Modern LED-badrumsbelysning med metallisk väggfäste för linjär skugga.
Ralbay Modern Black Badrumsfängslampa 32,6 tums fåfängljus.
Badrumsbelysning, 3 sätt |  YLighting Ideas |  Badrumsbelysning.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...