Home / mode / Moder dotter tatueringar

Moder dotter tatueringar

Mödrar och döttrar delar det konstigaste förhållandet, format av kärlek och konflikt, men trots stormarna är det en av de starkaste förhållandena som står inför tidens test. För att fira ett sådant band väljer många döttrar och mammor att få mor-dotter Tatueringar på handleden. Handledtatueringar är särskilt föredragna av mödrar eftersom de ser eleganta ut, skadar mindre (speciellt för de första gångerna som får bläck) och ger några av de bästa Badass mor dotter tatueringar.

Vanliga tatueringar som står som Moder dotter kärlek symbol

Moder dotter hjärta tatueringar Det finns alla former och storlekar. Det mest populära stället att få matchande hjärtan eller dubbla hjärtan är på handleden, följt av axeln. mor dotter Fjäril tatueringar är också oerhört populära, särskilt med tillkomsten av färgglada tatueringar. Du kan få fjärilar färgade i din mammas / dotters favoritfärg, så små eller så stora du vill. Fjärilar är perfekta för kvinnor som lär känna varandra genom att visa livets kortvariga skönhet liksom den transformativa vinkeln för alla upplevelser. mor dotter Tatueringar på fotleden Liksom vingar och ankare är oändlighetssymboler eller piltatueringar också mycket populära.

De mest populära typerna av mor-dotter Tatueringar på handleden

Symboler: Om du letar efter meningsfulla tatueringar som har stark symbolik kan du välja mellan den keltiska familjens kärlekknut, oändlighetssymbolen, swahili-tatueringssymbolen för mor-och-dotter-kärlek, lås- och nyckelsymbolen som vårdas av moder natur-tatueringar, hemliga runinskrifter och många andra väljer Mer.

Citat: Korta och söta citat från dikter, litteratur eller sånger är perfekta för en mor- och dotterduo när de delar en kärlek till ord. Färg ”du är mitt solsken / mitt enda solsken”, ”räknar med dig, räknar med mig”, ”du gav mig mening / du gav mig liv”, ”för dig kommer jag inte att falla / för dig kommer jag att riskera allt” ” Du är min vinge / du är mitt ankare ”eller liknande citat är för närvarande en populär trend.

För fler idéer för mor och dotter Tatueringar på handleden, utforska vårt underbara galleri!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...